fbpx

5-dnevni BREZPLAČNI on-line tečaj “Obnovi svojo energijo in zaživi”

5-dnevni BREZPLAČNI on-line »OBNOVI SE IN ZAŽIVI«

Od ponedeljka 30.3. do petka 3.4.2020

Spremembe so že tukaj. Zanje potrebujemo sedaj veliko mero poguma, razumevanja in ZNANJA, da se bomo z izzivi lažje soočili. Za vas sem zato pripravila kratek tečaj, kjer bomo šli čez trenutno situacijo, obenem pa bomo že začeli delati s svojo energijo. Dotaknili se bomo najbolj pomembnih tem in sicer:

  1. KAJ se trenutno dogaja z nami in v svetu?
  2. KAKO si pomagati in razumeti višji načrt?
  3. KJE izgubljam največ energije in kako lahko to spremenim?
  4. KATERA orodja in tehnike so trenutno najbolj pomembna zame?
  5. ZAKAJ je NUJNO v teh hitro spreminjajočih se časih imeti znanje o uporabi lastne življenske energije?

Vse to in še več bom z vami delila v 5-dnevnem BREZPLAČNEM tečaju on-line.

Celostno obravnavam sebe kot energijsko bitje že 20 let. Naučila sem se veščin iz celega sveta, katera uporabljam zase in na svojih delavnicah. Predajam orodja in načine kako povečati lastno energijo, razširiti svoje dojemanje onkraj naučenega in kako se znova povezati s lastnim Virom. Vse, kar učim, sem preizkusila na sebi in naredila velike preboje, kot tudi udeleženci mojih delavnic, ki so takole opisali svoje izkušnje:

»Nikola Tesla: “Če želite razumeti vesolje in sebe, upoštevajte idejo o energiji, frekvenci in vibracijah.” Z energijo živim je odlična izkušnja čutenja energij, frekvenc in vibracij, ki sproža razmišljanja v tej smeri.« Mojca K., Koper.

»Leticija je z izkušnjami združila ene najbolj močnih in učinkovitih tehnik, s katerimi sem se srečala na moji poti duhovne rasti. Z lahkoto lahko rečem, da sem po njenih delavnicah imela največ rezultatov, tudi pretresljivo močnih izkušenj, ki so v nekaj dneh vodile v neverjeten notranji mir.«

Bojana S., Koper.

»Leticijine delavnice so postale del mojega življenja in za to sem zelo hvaležna. Po dobrem letu rednega obiskovanja delavnic lahko rečem, da si težko predstavljam življenje brez “naših sred” kjer se učimo tehnik, ki nam pomagajo, da se lažje spopadamo z izzivi v vsakdanjem življenju, prepoznavati stare vzorce delovanja, ki nam več ne služijo in jih spreminjati. V tem letu sem se naučila odgovorno in modro sprejemati in se soočati s svojimi občutki, ter jih izražati na bolj primeren način. Jaz rečem temu kar osnovna čustvena higijena, katere se žal nismo imeli možnosti naučiti že kot otroci.«

Andreja Z., Ljubljana.

»Prijetna in zanimiva izkušnja. Sem skeptik in to je bilo moje prvo srečanje s čakrami. Veliko sem se naučila pa tudi precej razširila pogled. Všeč mi je bila kombinacija predstavitve posamezne čakre, njenega vpliva in pomembnosti skupaj z aktivnostjo in sproščanjem. Po delavnici sem se dobro počutila, bila polna energije in notranjega miru. Po dolgem času so bile moje misli prazne, kar je samo po sebi precejšen uspeh. Priporočam, lepa izkušnja.«

Mateja H., Ljubljana.

5-dnevni on-line tečaj »Obnovi se in zaživi« ti bo pomagal priti do odgovorov in:

  • Več energije, poguma in volje za vpeljevanje sprememb v svoje življenje;
  • Višje razumevanje, da se ti vse dogaja z namenom;
  • Boljše počutje, mirnejše misli, močnejši imunski sistem in fizično telo;
  • Lepše odnose zaradi vzpostavljenega energijskega ravnovesja;
  • In večje zavedanje, da si sam sebi edini in najboljši vir energije.

Tvoje življenje se bo spremenilo precej na bolje, saj boš sam/a delala s svojo energijo in jo usmerjal/a tja, kjer je to potrebno. Za uresničitev tega je potrebna samo udeležba na on-line tečaju »OBNOVI SVOJO ENERGIJO IN ZAŽIVI«.

PRIJAVE

Prijaviš se na: E: info@zenergijozivim.si  ali FB: pošlji sporočilo na ZS.

Dobivali se bomo od ponedeljka do petka od 30.3.-3.4. od 20.15.-21.15 v zaprti FB skupini. Tam bom z vami imela mini delavnice in vam predala orodja kako si v trenutnem času pomagamo, da imamo še več energije in da pridemo do odgovorov, ki nam bodo pomagali ohraniti mirne živce. Poleg razlage bomo izvajali različne energijske tehnike in vodene meditacije.

Vabljeni, da obnovite (tudi) svoje energijske zaloge in zaživite!

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!