fbpx

Dušni dogovori

Včeraj sem se pogovorila s svojo dušo. Povedala mi je presenetljive stvari.

Že lep čas se počutim, kot da ne vem kje je točno moje mesto. Če bi me vprašali leto nazaj, bi vam točno vedela povedat, v l. 2020 pa kot, da se je vse spremenilo. Tudi sama se spreminjam in se dvigujem, ampak sebe je veliko težje videti celostno, kot nekoga drugega.

Ponedeljek je bil enkraten dan. Zvečer sem začutila, da sem pripravljena na odgovor. Pred spanjem sem se umirila, naredila srebrno zaščito in poklicala v imenu Vsemogočne Božanske prisotnosti Jaz sem, ki sem Galaktično federacijo in mojstre Luči za pomoč. Oglasila se je moja duša, da pa bo vse malo bolj razumljivo, pa podelim z vami še moje nedavne sanje.

Iz četrtka na petek sanjam, da sem šla k zdravniku. Dali so me na EKG in ugotovili, da je moje srce zelo obremenjeno. Dva zdravnika sta bila čisto panična, eden od njih mi je predlagal par diet- z nekimi čudnimi imeni. Žal si imen nisem zapomnila, sem se pa zjutraj zbudila precej zaskrbljena. Kdor me pozna ve, da svoje sanje jemljem zelo resno. Skozi leta preiskovanj in razlag, sem ugotovila, da imajo vse sanje svoj namen. Izkazalo se je tudi, da je vse res, kajti ko sem upoštevala navodila, so se začele dogajati v mojem življenju spremembe.

Delavnice za dvig zavesti in delo z lastno energijo vodim 12 let. Skozi sebe tranformiram ogromno energije, večkrat ne preveč lepe. Počasi razumem tudi, zakaj se večino zdravilcev iztroši oziroma na koncu postanejo bolni. Ker dajejo in dajejo, premalo pa poskrbijo zase. Sama se trudim, da čimbolj poskrbim zase, pa še vedno ne dovolj, saj sem dobila v sanjah opozorilo. V tem letu se je pri meni kot energijski terapevtki začelo vse spreminjati. Ni mi bilo jasno kaj se mi točno dogaja, zato sem začela raziskovati. Ko sem začutila klic, sem se povezala s svojo dušo in ona je odgovorila:

»Si med tistimi ljudmi na zemlji, ki so v tem desetletju čistili nizke energije na zemlji. Vedeli ste za kaj gre in to je bil del vašega dušnega dogovora. Obenem si čistila svoja pretekla življenja, kjer si tudi ti izkoriščala zemljo in prebivalce za svoje egoistične potrebe. Tvoja naloga je bila, da počistiš temno mrežo manipulacij in izkoriščanja ter drugih nizkih vibracij, da se lahko človeštvo dvigne iz iluzij ter aktivira svoj božanski jaz in to se je sedaj začelo dogajati.«

Jokala sem kot dež ob vsem slišanem. Vse o čemer se sedaj na veliko govori, sem zaznavala in vedela že leta. S tem se mi moji uvidi, spoznanja in vedenje samo potrjujejo. Takrat ljudje še niso bili pripravljeni na te stvari in bi s tem, če bi povedala, naredila škodo sebi. Svojo energijo sem potrebovala za druge stvari. Poleg tega bi mislili, da sem zblaznela. Del mene je vseeno hotel potrditev sveta, ampak vse to bi bila samo izguba moje energije in fokus ne bi bil na zadani nalogi ampak zunaj mene. V skladu s širšim planom teh potrditev nisem potrebovala, čeprav sem po njih hrepenela. Oni »tam gor« že vedo zakaj je tako.

Tudi karantena zame ni nekaj novega, saj sem jo sama doživljala že pred tem veliko let. Imela sem posla z vsem tem čiščenjem energij pohlepa, manipulacije, obupa, strahu, lenobe, uporov in čiščenja človeške kode – sužnjelastniške odvisnosti. Delala sem na sebi po ure in ure in sem že takrat zelo skromno živela. Zame ni bilo šopingov, dolgih potovanj, počitnic in ostalih stvari, ki si jih je lahko privoščil marsikdo okoli mene. Zdaj šele vidim s kakšnim namenom se je vse to dogajalo. Uh, mi kar solze lijejo na oči, ko pišem o tem. In moram napisat, da izpovem svoje srce.

»In kaj naj sedaj s sabo? Kaj je moja naloga za naprej?« vprašam čudovito dušico.

»Sedaj je čas, da dobro poskrbiš zase. Uživaj vsak svoj dan, delaj karkoli ti srce poželi. Uživaj življenje in zaupaj. Vse se dogaja tudi v tvoje najvišje dobro. V vsej lepoti sprejmi svojo svetlobo, sprejmi svoje dosežke in to ti bo odprlo vrata za naprej.«

V tistem trenutku se je name spustila diamantna svetloba (pred leti sem že videla, da sem predstavnica diamantnega Žarka) in prejela sem diamantno srce. Dojela sem, da ne rabim zunanje potrditve, ker sem sama sebi največja možna potrditev. Ne potrebujem všečkov, »lajkov«, sledilcev. Po tihem sem si tudi to želela, ampak očitno je moja naloga drugačna. Naj se zgodi sedaj volja moje božanske osebnosti Jaz sem, ki sem.

Prevzeta ob doživetem sem umirjala svoj dih, kmalu pa mirno zaspala.

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!