fbpx

555-SVETLOBNE DELAVNICE ZA DUŠO IN TELO

555-SVETLOBNE DELAVNICE ZA DUŠO IN TELO

Je ena izmed novoletnih zaobljub, da si želiš l. 2021 začeti drugače – z več energije, svetlobe in pozitivne naravnanosti?

Potem se prijavi na srečanja “555- Svetlobne delavnice za dušo in telo”,  kjer boš začutila sebe in svojo energijo, višala vibracijo vseh svojih teles, usmerila energijo v nove začetke ter povezala dušo in telo v svetlobno bitje ljubezni. 💕

Potem zelo dobrodošli na delavnici 555- Svetlobne delavnice za dušo in telo. Število 555 predstavlja Najvišjo številko – Kristusove zavesti, zaključek šole, perfekcijo. Obenem se l. 2021 šteje tudi kot 2+0+2+1=5 . Število PET simbolizira človeka, ponazarja pet čutil in narekuje spremembe. Številu 5 vlada Merkur, ki je planet komunikacije in zato nam bo v veliko pomoč pri naših korakih in odločitvah že takoj na začetku čudovitega leta 2021.

Zaradi zgoraj omenjenih stvari sem odločila ta sklop delavnic pričeti z pričeti z januarjem 2021. Enke predstavljajo začetke in zakaj ne bi leto 2021 bilo za nas enkratno, čudovito, posebno in obilja polno?

Srečanja bodo namenjena aktivaciji naše Svetlobe, ki jo bomo prenesli v vsak svoj dan. S tem bomo svojo vibracijo ohranjali na visokem nivoju, kar je v teh časih zelo zelo pomembno.

 • Po korakih in z ljubeznijo bomo delali z vsemi štirimi telesi (duhovno, mentalno, čustveno in fizično);
 • Odprli bomo kanal, da se bosta zemeljska in kozmična energija zlili v nas;
 • Združili bomo 3 pomembne točke: srce, »glavo« in tan tien;
 • V svoje energijsko polje bomo prinesli svežo energijo;
 • Povezali se bomo z Višjim jazom in Stvarnikom ter vzpostavili Svetlobo na vseh področjih našega Življenja;
 • Kreirali neskončne možnosti in jih tudi prizemljili.

Tekom naših srečanj boste spoznali:
– zakaj je pomembno imeti dovolj energije za spremembe, ki si jih želimo;
– kako umiriti svoj um in ustvariti lepše misli;
– enostavne  tehnike za zdravljenje naših občutkov, ki so pomemben del našega življenja;
– da ima fizično telo svoje potrebe in kako jih zadovoljiti;
– in nenazadnje bomo veliko novega ustvarili s pomočjo vodenih meditacij.

Svojo energijo bomo zavestno usmerjali v: Ljubezen, Obilje, Hvaležnost, Radost, Srčnost, Odločnost, Samozavest, Lastno integriteto in Pozitivne spremembe. Vsakič, ko se boste povezali s svojim Višjim jazom boste začutili božansko ljubezen, popoln mir in brezmejno veselje.

Dostikrat je težko dati pozornost na tiste čudovite stvari v sebi, ker smo preveč okupirani z negativo. A tudi to se da natrenirati in je pravzaprav zelo pomembno, da našo pozornost znamo preusmeriti v lepe stvari v sebi in drugih. To ne pomeni, da bomo sebi lagali in da se hočemo na silo spreobrniti, ker se resnici na ljubo morda v tem trenutku ne počutimo tako. S tem, ko treniramo videti v sebi lepe stvari, višamo svojo zavest, to pa pomeni, da vemo, da imamo možnost živeti drugače. Odvežemo se od starega dela sebe, ki vztraja pri slabem počutju, zvračanju krivde na druge in nesprejemanju odgovrnosti. Spoznamo, da je v nas tudi drugi pol, ki je čudovit, zanimiv in sposoben mnogo več, kot smo mislili pred tem. Ampak do sedaj mu nismo namenjali svoje pozornosti in je bilo videti, kot da ne obstaja.

Ko se naučimo osnovnih zakonov in spoznamo kako delujemo, lahko izvedemo spremembe. Presežemo stare načine delovanja, razmišljanja ter vpeljemo nove programe. Na srečanjih vas  bom vodila tako, da boste sami v sebi našli moč, odgovore in ljubezen.

In da bo vse skupaj potekalo v sproščenem vzdušju, bodo naša srečanja potekala ob PETkih ob 19.uri. Takrat damo naše delo lahko že na stran, da lahko sebi privoščimo ta užitek, ko bomo karseda najbolje poskrbeli zase. In ni potrebno skrbeti, da boste po celem tednu utrujeni, kajti za vas imam tehnike, ki bodo ta nivo zagotovo dvignile, kar boste opazili že po prvem srečanju. In potem bo vsakič sledila prekrasna meditacija, ki viša našo vibracijo.

 1. Srečanje, petek 8.1.2021
  Postavitev lastnega stebra Luči v povezavi s Kristusovo zavestjo in Zemljo ter pošiljanje svetlobe v zemeljsko mrežo luči.
 2. Srečanje, petek 15.1.2021
  Srečanje z Višjim jazom, obisk votline matere Zemlje
  3. Srečanje, petek 22.1.2021

Božanskemu v sebi bomo privoščili Hooponopono: Oprosti mi, Žal mi je, Hvala ti, Ljubim te

 1. srečanje, petek 29.1.2021

Samomasaža in taj či za pošiljanje ljubezni svojemu čudovitemu telesu

 1. Srečanje, petek 5.2.2021

Kreiranje neskončnih možnosti

Poleg naštetih tehnik luči bomo na začetku poskrbeli, da bo nivo naše energije narasel, se povezali z višjim jazom in zemljo, da bo vse potekalo v najvišji možni vibraciji, ki jo boste sami ustvarili.

KDAJ: 5 petkov, pričenši z 8.1.2021.

KJE: Zoom soba, on-line.

KAKO SE SREČANJEM PRIKLJUČIM: najprej se prijavite z imenom in priimkom na info@zenergijozivim.si. Potem plačate kotizacijo na TRR in prejmete povezavo do zoom sobe par dni pred pričetkom srečanj.

CENA PAKETA: ker bodo mesta omejena, vas vabim, da kotizacijo čimprej poravnate in si zagotovite svoje mesto.

Ker so petke naše zaveznice, je cena 5-ih srečanj samo 55,00 eur (z vključenim ddv-jem).

PLAČILO poravnate na naš TRR:

LUČKO, Lucjan Fortin s.p., , Bernetičeva ul. 22, 6000 Koper

NAMEN PLAČILA: KOTIZACIJA ZA DELAVNICO 555

TRR: SI56 6100 0001 8288 630

SKLIC:  SI1200 2021555

Po prejemu plačila prejmete link do Zoom sobe.

 

Naj se leto 2021 začne v čudoviti energiji!

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!