fbpx

Je svet res moje ogledalo?

Vse kar doživljamo sedaj, je hočemo/nočemo veliko ogledalo za nas. Pa je to res? Po mojih izkušnjah bi rekla, da vsekakor je. Pred leti je bilo rečeno, da se bo moralo človeštvo soočiti, če bo želelo na višje vibracije. Spustiti staro in začeti na novo. Sedaj, ko se res dogaja, je vse prej kot prijetno, kajne? Ampak je edina prava pot, da pridemo do sebe.

In kaj se trenutno dogaja?

Ljudje smo soočeni s svojimi najglobljimi strahovi. Sama sem se že pred leti in kar precej časa soočala točno s to energijo, ki je prisotna vsepovsod. V različnih odtenkih, pa vendar vse vodijo do enega in edinega- strahu pred propadom. Zagotovo ni to neka krasna  novica, ki si jo želiš slišati, ampak je resnica. S tem ti samo pomagam videti aspekte, na katerih delaj, da se odvežeš od kolektivnih energij in spoznaš kdo v resnici si. Dokler si v strahu dostop do notranjih zakladov ni mogoč. Samo skozi mir in zaupanje prideš do odgovorov.

Kaj pomeni strah pred propadom?

Vsak naj se to vpraša sam. Videl/a boš, da ti lahko pomeni marsikaj- od izgube službe, partnerja/ke, prijateljev, imetja, zdravja, življenja,… Nič več ne bo tako, kot je bilo. In tega nas je močno strah. Rajši kot, da brezglavo zunaj sebe iščemo načine kako bi “ubežali” temu strahu, si ga dovolimo pogledati v oči. Si priznati: “Ja strah me je.” Takoj, ko bomo priznali, se bo ta občutek zmanjšal. Ker tako kot vsi ostali občutki, si tudi ta občutek želi biti sprejet. Normalno, saj je tvoj. Ko spregledaš skozenj, se ti odprejo vrata v tvojo osebno moč.

Strah je povezan s 3. čakro – solarnim pleksusom, tam pa je center volje in tvoje osebne moči. Kot vidiš so čakre pomembna stvar. Zato išči načine kako jih napolniš, sčistiš in zavrtiš v pravem razmerju. In ker je strah eden izmed občutkov, si dovoli občutit. Kajti občutek je tisti, ki ti pove v kakšnem stanju v resnici si. Večkrat na dan se vprašaj: »Kaj čutim?« Če ne čutiš, vztrajaj. Znova se vprašaj. Ko imaš čas pojdi vase in se sprašuj. Odgovor zagotovo pride, ko smo pripravljeni nanj in ko spustimo pričakovanja.

Pot prebujenja gre skozi temo v svetlobo. In prav je tako, saj bomo le tako spoznali sebe, vesolje in višji namen, ki je zagotovo zelo dobro organiziran načrt, popolnoma v ravnovesju, kjer se vse dogaja ob pravem času.

Zadihaj, umiri in spusti.

 

 

 

 

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!