fbpx

Knjiga

  1. Domov
  2. Knjiga

Knjiga

Z energijo živim

Leticija Fortin

 

Naročila sprejemam na:

info@zenergijozivim.si

Stara cena do 31.8.2022: 24,00 eur + poštnina (3,60 eur)

Nova cena od 1.9.2022: 27,60 eur + poštnina (3,60 eur)

“V knjigi sem začutila srčnost, toplino in sprejemanje. Pisana je kot dialog-pogovor z nami.V njej je zelo nazorna razlaga in neprezahtevna za razumevanje. Pisateljica ima veliko znanja in izkušenj. Pomoč,ki nam nevsiljivo ponuja izvaja z vso predanostjo,srčnostjo in odgovornostjo. V pomoč je lahko prav vsakemu, ki želi spremembo pri sebi. Hvala ti za prekasno darilo, hvala ti,ker bogata spoznanja deliš z nami.”
Tanja G.

“Letos na dopustu sem prebrala vašo knjigo in moram rečt, da sem navdušena! Super lahkotno in poučno branje, ki odpira obzorja.
Poleg tega sem morala preko poletja predelati par neprijetnih dogodkov, prek katerih mi je vaša knjiga dobesedno pomagala in mi jih pomagala sprejeti kot pozitivne.”
Ajda G.

“V lanskem letu me je življenje pripeljalo tako daleč, da sem našel izhod v duhovnosti. Sem v fazi prebujanja zavesti, odkrivanju samega sebe in bojevnika v sebi.
Berem Vašo knjigo in vsebina mi je zelo privlačna in domača. V njej vedno znova in znova najdem potrditve, da sem na pravi poti.”
Aleš K.

V aprilu 2019 je izšla moja prva, v celoti avtorska knjiga »Z energijo živim». Drugače sem tudi soavtorica knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode, v katerem sem prispevala del »Intervju Duhovnost v praksi«.

 

O knjigi

Knjiga je duhovni priročnik, ki razlaga kako deluje energijski svet znotraj nas in okoli nas, kaj se dogaja z nami na nevidnih nivojih, kako vse to vpliva na naše odzive, počutje in celotno življenje. Vse to je v knjigi predstavljeno na razumljiv način preko osebnih zgodb, spoznanj in preprostih razlag, ki bralcu pokažejo česa vsega je zmožna človekova zavest. Priročnik razloži kako sta energijski in fizični svet povezana in to poda na praktičnih primerih.

 

Celostno poveže čustva, misli, telo in energijo v eno, osvetli vplive prejšnjih življenj, nas nauči kako razbrati svoje sanje in kaj nam telo sporoča, ko ni v ravnovesju. Poda tudi praktične nasvete kako pričeti z delom na sebi in na tej poti vztrajati ter opiše nekaj tehnik za polnjenje, zdravljenje, energijske zaščite ter delo z avro in čakrami.

 

»Ne morem pozabiti Leticijine knjige – tudi če bi jo založila, me najde. Z branjem knjige sem pridobila ogromno stvari in ogromno se jih je vmes tudi zgodilo. Vse na bolje. Čas in notranji mir. Ravnovesje. Da sem na pravi poti, se mi je s knjigo še dodatno potrdilo.

Ta me je našla v trenutku, ko sem pomislila, da potrebujem malček miru, da si uredim svojo notranjo energijo.

Knjigo lahko prebiraš na travniku, doma ob čaju – na kakršen koli način si poželiš, kajti poimenovala bi jo energijski priročnik: kako delujemo, kako dihamo, kako živimo … Knjiga je primerna za vse generacije, ki čutijo mravljince po telesu in so jih pripravljeni raziskati. Tako kot na dopustu iščemo nove poti in nam je pri tem na voljo zemljevid Slovenije, tako mi je Leticija za pot do energij podarila priročnik nalog, izkušenj, vaj, mali slovar energij in čaker s svoje osebne poti. 🙂

Sebe je dala v ospredje, kar me veseli, ker to pomeni, da stoji za vsem, kar je napisala. Ne sramuje se napak in jih v knjigi deli z mano. Zaupala mi je svoje pretekle izkušnje in poleg vsega razložila še postopek delovanja energij. Pričarala mi je svet barvitih čaker in vse skupaj poenostavila, da jih lahko še bolj vzljubim.

Praktična knjiga – tako jo bom poimenovala – nam daje naloge, pri katerih odkrivamo samega sebe. Odlična je za krepitev lastnega jaza in ugotavljanje, kaj si v življenju želimo.

Leticija ve, da smo vsi na pravi poti. Katero bomo izbrali, je odvisno od nas bojevnikov samih.

Hvala ti za tvoj čas in izkušnje, da bo meni, in upam še komu, lažje stopati po pravi poti.«

Mateja P.

Prva bralka, Koper

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!