fbpx

MAGIČNE KRETNJE 2.del – ZAKAJ JIH IZVAJATI

ZAKAJ IZVAJATI MAGIČNE KRETNJE?

Ko sem l. 2001, pri svojih 25-ih letih prvič delala magične kretnje, si nisem mislila, da je možno imeti še več energije. Pa sem se imela za energično punco. Hehe. Ni mi bilo jasno kako lahko neki gibi naredijo tako spremembo v telesu. Potem sem začela brati Castanedine knjige, polne osupljivih zgodb premikov lastne zavesti in energije ter tudi sama hotela postati bojevnica.

Na pot mi je prišel učitelj Bono Baršek, ki je imel željo, da ustvari svojo skupino bojevnikov. Poimenovali smo se Magičnost gibanja, saj so bile osnove naših učenj, prav magične kretnje Carlosa Castanede. Bono nas je odlično vodil po bojevniški poti in nas naučil vseh kretenj iz knjige Magične kretnje, izdane pri Založbi Primus ter še nekaterih dodatnih, ki jih v knjigi ni.

Kretnje so pravzaprav posebni gibi rok, nog in usklajenega dihanja. Z namenom so malce bolj zahtevne in posebne. S tem, ko se jih učimo, se ustavi notranji dvogovor, ki ga vsi vodimo s samim seboj. Velik dosežek je, da človek pride do notranje tišine, ki ti pomaga ustaviti svet zaznave kot ga poznaš. Prikaže se ti energija v čisti obliki.

Kretenj se lahko nauči vsak, ki ima željo, seveda pa je potrebno imeti telo kolikor toliko zdravo. Starodavni mehiški šamani so sprva opravljali obrede in rituale, predno so izvajali kretnje. Generacije kasneje so jih strnile v dolge nize, medtem, ko jih je Castaneda zbral po skupinah in jih prilagodil za življenje sodobnega človeka.

Med drugim obstajajo kretnje:

Niz za pripravo namere, Niz za maternico, Središče za določanje, Podoživljanje, Sanjanje, Notranja tišina, Ločitev levega in desnega telesa in Niz moškosti.

V knjigi ni opisanih kretenje kot so Priklic energije, Daj nazaj, Metulj, Serija 1 in 2, Kretnje za pobiranje razpršene energije, Serija za neupogljivo namero. Nekaj teh smo v društvu Magičnost gibanja posneli na dvd-jih, ki smo jih od l. 2009 izdajali po čakrah.

Pri kretnjah vladajo določena pravila glede položajev telesa, gibanja in dihanja. Vse ima svoj namen, zato če jih že delate, jih upoštevajte. Seveda pa lahko kakšno kretnjo tudi prilagodite ali jo celo sami skanalizirate in bo ravno tako močna kot že znane.

Na mojih delavnicah redno izvajamo magične kretnje, saj dajo neverjetne pospešek pri dvigu življenjsko pomembne energije, širijo zavest, prebujajo magične sposobnosti in zaznavo, pomagajo nam, da hitreje spremenimo škodljive navade, krepijo našo zaznavo in nas povezujejo z bojevnikom/co v sebi.

Zaradi njihovi učinkov, lahko iz prve roke potrdim, da so res magične.

Leticija Fortin

 

OPOZORILO:

Magične kretnje so primerne za ženske in moške. Izvajati pa jih ne smejo:
– ljudje ki jemljejo antidepresive, uživajo pomirjevala, droge, alkohol;
– kdor noče sprejeti odgovornosti za svoje življenje;
– kdor bi to znanje hotel zlorabiti.

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!