fbpx

MAGIČNE KRETNJE 3. del – MOJE IZKUŠNJE

MOJIH IZKUŠENJ z magičnimi kretnjami je veliko. V kombinaciji z rekapitulacijo prideš do stanja, ko svoje energije ne izgubljaš več v takem obsegu kot prej, saj začneš celiti svoje energijsko telo. Marsikdo sploh ne ve, da uporablja le cca. 10% svoje energije. Kar je malo v primerjavi s tem, da je imamo na voljo 100%. Moja namera je bila, da odkrijem kje je preostalih 90% moje energije. Z izvajanjem magičnih kretenj in rekapitulacije sem počasi dobivala svojo energijo nazaj in krpala luknje v svoji avri. Teh je bilo kar precej, zato pa mi je energija ves čas uhajala in sem jo težko zadržala pri sebi. Ko sem na lastni koži doživela to razliko v svoji energiji, sem bila šokirana. Nikoli si nisem mislila, da je toliko moje energije razpršene vsepovsod.

Dobra novica je bila, da lahko to svojo energijo povlečem nazaj. In to mi je bilo ful fascinantno. Vrgla sem se na bojevniško pot, kjer 20 let odkrivam kaj lahko delam s svojo energijo, jo pobiram nazaj, kjer je ujeta in usmerjam v svoje namere. Lahko rečem, da sem že 20 let zaljubljena v magične kretnje. Ne morem opisati  koliko so mi dale in mi še dajejo. Življenja brez njih si ne znam predstavljati, še ko sem si zlomila nogo, sem jih delala v sede.

Zdaj po 20 letih izvajanja lahko potrdim, da sem z njihovo pomočjo na sebi naredila velike spremembe. Je pa res, da sem veliko časa posvetila delu na sebi, se učila, dihala pozno v noč in ob tem spoznavala sebe. Večkrat ni bilo lahko, ker se je del v meni upiral spremembam. Ampak v tistem počutju prav tako nisem mogla živeti, saj sem imela dovolj. Na srečo sem hodila na delavnice v skupino Magičnost gibanja, kjer smo se tedensko dobivali celih 15 let. Ja, nisem hodila nikamor v tujino, saj sem imela znanje na voljo pred domačim pragom. 

Skozi ozaveščanje kaj mi škodi, sem korak za korakom spreminjala način vedenja, reakcije, odnos do sebe in drugih. Sprejeti sem morala tiste temne dele mene, ki so me vlekli v čudne situacije in začela delati s sabo drugače. Ozavestila sem od kje izvirajo moje rane in moj način vedenja ter ga postopoma spreminjala. 

Danes sem še vedno na tej poti in bom ostala na njej do konca. Bojevništvo mi je zelo všeč, saj me podpira pri vsem, kar si moja duša zaželi. 😉

 

KAJ MI JE PRI KRETNJAH NAJBOLJ VŠEČ?

NEODVISNOST

Najbolj všeč mi je to, da si svojo energijo lahko sama pridobim. Tako ohranjam svojo neodvisnost in imam znanje, da si lahko pomagam skoraj v vsaki situaciji. Moja namera je, da sem sama svoj energijski steber luči in da se polnim samo s svojo energijo.

JASNOST, FOKUS, NAMERA

Ko izvedem katerikoli niz se mi zbistri glava, včasih celo tako močno, kot bi na ekranu povečal svetlost za vsaj 3 stopnje. Če sem bila prej raztresena sem po kretnjah takoj v fokusu in točno vem kaj moram narediti. Ko izrečem zraven še namero, se moja pustolovščina začne.

VEČ ENERGIJE

Kretnje dejansko prerazporejajo energijo. Zato ne morem reči, da je imam več, ker jo dejansko samo pravilno razporedim. Ko sem na tleh, po izvedbi enega niza, začutim tako moč, da mi gre kar na smeh. Ne vedno, ker dostikrat se zgodi, da se energija šele zbira in morda ni takšnega učinka, kot drugekrat, ko bi lahko premikal gore.

AKTIVACIJA BOJEVNICE V MENI

Ko je moje telo dodobra prepojeno z energijo, čutim, da se v meni prebudi bojevnica. Po večurnem prepuščanju se mi odpre nov svet, občutek, da je vse možno in da problem sploh ni tako velik kot je bil videti malo prej. Tako hitro pometem z notranjimi sovražniki, ki me radi prepričujejo, da sem slaba, da je vse brezveze in podobne nebuloze. Bojevnica me opremi s pogumom, da grem naprej, ne glede na vse.

FORMIRANJE SVETLEGA DVOJNIKA

Moj svetli dvojnik s kretnjami postaja močnejši. To pomeni, da se vse lepe stvari v meni okrepijo do te mere, da se jih še bolj zavedam. Svetla jaz mi je všeč, pomaga mi, ko mi je hudo ali ko sem pred velikim, navidez nerešljivim izzivom.

HITREJŠA SPREMEMBA V NAČINU DELOVANJA

Z več energije hitreje in lažje delam spremembe. Hitreje tudi dobim vpogled v zadevo, ki me muči in rešitve, ki mi bodo pomagale spremeniti tok življenja. Pridobim nov pogled na celotno zadevo, dodatna energija pa mi  tudi pomaga, da sem bolj efektivna, hitreje opravim svoje delo, čas začne teči počasneje in prej se zavem, ko delam neumnosti.

 

Katero kretnjo bom izvedla v določenem trenutku, je odvisno od moje namere, ki si jo zastavim oziroma počutje v katerem sem. Če čutim, da mi manjka odločnosti naredim niz za Odločnost. Ko sem zaspana, si dvignem energijo z nizom za namero. Ko želim pobrati energijo nazaj s pomočjo rekapitulacije, si izberem Podoživljanje. Vsaka od teh kretenj ima svoj namen, ki ga uporabim za tisto kar želim z njimi doseči.

Če te še nisem prepričala, da bi preizkusil/a kretnje v praksi, si preberi naslednji Blog MAGIČNE KRETNJE 4. del – PRAKSA, v katerem ti dajem povezavo do 10-minutnega hitrega dviga energije.

Spoštuj svojo energijo in imej lep dan.

 

Leticija Fortin

 

OPOZORILO:

Magične kretnje so primerne za ženske in moške. Izvajati pa jih ne smejo:
– ljudje ki jemljejo antidepresive, uživajo pomirjevala, droge, alkohol;
– kdor noče sprejeti odgovornosti za svoje življenje;
– kdor bi to znanje hotel zlorabiti.

NASLOV

Center za dvig zavesti in delo z energijo.

Župančičeva ul. 27
6000 Koper

O PODJETJU

Lucjan Fortin s.p.
Matična številka: 8090319000
Davčna številka: SI20886438

KONTAKT

051 306 846

info@zenergijozivim.si

© 2019 Z energijo živim. | Center za dvig zavesti in delo z energijo.

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!