fbpx

1-letna šola MAGIČNIH KRETENJ Z REKAPITULACIJO

Ali veste, da svojo energijo lahko dvignete v samo 10-ih minutah?

Ja prav ste prebrali. Z magičnimi kretnjami lahko povečamo količino energije v samo 10-ih minutah. Ujamemo se potem v naslednjem koraku, kjer je potrebna mini raziskava in sicer, kje to energijo potem izgubimo in zakaj. Odgovore na takšna vprašanja, orodja kako zaustavimo odtoke in še mnogo več boste dobili v našI 1-letni šoli MAGIČNIH KRETENJ IN REKAPITULACIJE.

Trenutno je to v Sloveniji edina šola, ki uči kretnje iz knjig Carlosa Castanede.  Pozitivni učinki izvajanja le-teh pa so:

  • Več energije že po 1. srečanju;
  • Z več energije se boste lažje soočali z vsakodnevnimi izzivi;
  • Spremenili boste način delovanja v takšnega, ki vas podpira;
  • Počutili se boste bolj živo, polno, mirno in radostno;
  • Um bo samodejno začel misliti svetle misli;
  • Telesno se boste počutili kot prerojeni;
  • Utrnile se vam bodo ideje na katere prej še pomislili ne bi;
  • Bolje boste razumeli svoje odzive in reakcije in jih hitreje spreminjali;
  • Začutili bojevnika/co v sebi, ki vam pomaga živeti s srcem.

In to so samo nekateri izmed glavnih pozitivnih učinkov izvajanja. Nekatere je sploh težko opisati z besedami, ker je potrebna osebna izkušnja, da jih začutite. 

Ali veste, da vaša energija pravzaprav nikoli ne izgine ampak je zgolj nekje »ujeta«?

Ljudje se zelo dobro zavedamo, kdaj smo brez energije, kdo nam jo »spije« in kje jo mi jemljemo. Temu je tako zato, ker smo bitja zaznave že od rojstva. Dostikrat vemo nekaj, še preden se zgodi, morda sanjamo dogodke, katere potem zares doživimo ali pa nam intuicija/srce pove, kaj narediti.  Samo poglejmo majhne otroke, kako so odprti in kako dobro še zaznavajo sebe in druge. In tudi mi lahko pridobimo nazaj svojo zaznavo, začnemo poslušati svoje srce in aktiviramo energijske potenciale, če le želimo.

Ko se rodimo, imamo na voljo 100% svoje energije. Z leti se ta odstotek zmanjšuje zaradi:

– nepravilnega oz. nezavednega načina delovanja;

– vzorcev;

– vzgoje;

– podedovanih lastnosti;

– pritiska okolice,…

Pa vendar energija ne izgine zares in pravzaprav ni izgubljena, ampak je zgolj »ujeta«. S pomočjo magičnih kretenj lahko »ujeto« energijo osvobodimo oziroma prerazporedimo, učinek pa je praktično takojšen

KAJ NI TO ODLIČNA NOVICA?

Da svojo energijo lahko dobiš nazaj. Zato bom v svojo šoli kombinirala magične kretnje z rekapitulacijo. Kajti ni dovolj, da energijo samo dvignemo, naučiti se je morate tudi ohranjati in zapreti odtoke, kjer vam uhaja ven. Vse to in še več boste izvedeli v 1-letni šoli, ki se začne že v novembru.

Po enem letu boste naredili takšne premike, o katerih se vam danes še sanja ne. Govorim popolnoma iz lastnih izkušenj in izkušenj mojih udeležencev, ki so se dobesedno pred mojimi očmi, celovito prenovili.

Tudi fizika pravi, da energije ni mogoče ustvariti ali uničiti; lahko se samo prenese ali preobrazi.

Enako so ugotovili mehiški šamani, ko so »videli«, da ima človek na voljo »samo« določeno količino energije, katero skozi življenje zgolj »prerazporeja«. Z nezavednim delovanjem jo izgublja, pa vendar je dobra novica ta, da jo lahko vso »povleče« nazaj. Obnovljen potem usmeri sproščeno energijo v tiste stvari, ki ga izpolnjujejo in radostijo.

 Z MAGIČNIMI KRETNJAMI BOMO KOLIČINO ENERGIJE POVEČALI, Z REKAPITULACIJO PA BOMO ZAPRLI ODTOKE, DA NAM NE BO VEČ UHAJALA VEN!

Povezali bomo 2 močni tehniki in se energijsko prenovili. Obenem bomo zacelili svoje čustvene rane in travme, dobili odgovore, zakaj se vrtimo v začaranem krogu in začeli delati popolnoma drugače.

Tudi udeleženci mojih delavnic so na svoji poti naredili ogromno sprememb dobesedno pred mojimi očmi z uporabo teh dveh starodavnih šamanskih tehnik. Pričevanje udeleženca tečaja« Spoznaj svojo energijo« o rekapitulaciji:

“Z rekapitulacijo sem se prvič srečal pred kratkim pri Leticiji. Moji prvi občutki so bili zelo dobri in pozitivni. Na prvi sem pri prečiščevanju imel tudi bolečine, a so z predihavanjem izvodenele, nastopil je mir in energija je tako tekla in me polnila, da so bili res enkratni občutki. Po rekapitulaciji sem se počutil lahkotnega, kot da sem prenovljen. Po prvi izvedbi, ki je bila pod vodstvom Leticije, sem to isto prakticiral doma, časovno od 20 do 30 minut, občutki podobni, a manj intenzivni. Spet odvisno od počutja in kake dogodke predelujem. Se pa po vsaki počutim veliko bolje z več energije in lahkotnejšega srca. Izvajam jo dnevno in lahko rečem, da mi je prinesla novo svežino v vsakodnevna opravila. Po vsaki izvedbi čutim kako se mi vrača izgubljena energija.« (Samo, 50 let)

Se tudi ti želiš naučiti magičnih gibov in diha, ki obnavlja tvojo energijo?

Potem se mi v l. 2020/21 pridruži 1 x na mesec ON-LINE. Delavnice bodo razdeljene po tematikah, učili pa se bomo tehnik iz knjige Magične kretnje (Carlos Castaneda, 1998) in tiste, ki jih v knjigi ni. Vsakič bomo tudi dlje časa rekapitulirali in s tem obnavljali energijske zaloge.

TERMINI 2020/21:

November 2020, sobota 21.11. od 9.00-13.00
December 2020, sobota 26.12. od 9.00-13.00
Januar 2021, sobota 16.1. od 9.00-13.00
Februar 2021, sobota 6.2. od 9.00-13.00
Marec 2021, sobota 13.3. od 9.00-13.00
April 2021, sobota 10.4. od 9.00-13.00
Maj 2021, sobota 22.5. od 9.00-13.00
Junij 2021, sobota 12.6. od 9.00-13.00

November 2020

Na prvem srečanju vam razložim kaj so magične kretnje, pravila pri izvajanju in kdaj jih delamo. Pokažem vam prve štiri nize Za pripravo namere po sklopih, potem vam razložim kaj je rekapitulacija in pokažem kako se jo izvaja. Sledi seznam dogodkov za rekapitulacijo in izvedba le-te. Končali bomo z zenom in/vodeno meditacijo.

December 2020

December je poseben mesec, zato bomo srečanje posvetili l. 2020 in pisanju namer za l. 2021. Obnovili bomo niz Za pripravo namere in se začeli učiti niz za Podoživljanje. Sledila bo rekapitulacija l. 2020 in v zaključku sidranje energije v svoje namere za l. 2021 z vodeno meditacijo.

Januar 2021

Novo leto bomo začeli s pomembnostjo naše spolne energije, obnovili niz za pripravo namere in podoživljanje ter se začeli učiti niz za Maternico. Ta niz lahko delajo tudi moški. Vmes bomo delali premore z rekapitulacijo, kjer bomo pobirali svojo energijo nazaj iz časov, ko smo z njo razsipavali. Zaključili bomo s komoro za združitev 4 teles.

Februar 2021

Ponovili bomo nize, ki jih udeleženci želijo ponoviti, med njimi boste rekapitulirali po vašem seznamu. Odgovorila bom na vprašanja, ki se pojavijo ob izvajanju tehnik. Zaključili bomo z vodeno meditacijo.

Marec 2021

Začeli bomo z nizem, ki jih udeleženci želijo ponoviti, nadaljevali pa z učenjem niza za Odločnost. Magične kretnje bomo kombinirali z rekapitulacijo po seznamu. Zaključili bomo s komoro za regeneracijo.

April 2021

Spoznali bomo kaj je notranji dvogovor in tehnike za sproščanje napetosti okoli glave. Začeli bomo z učenjem niza za Notranjo tišino in Sanjanje. Vmes bomo rekapitulirali in se na koncu umirili z zenom ali vodeno meditacijo.

Maj 2021

Ponovili bomo niz za Notranjo tišino in Sanjanje ter spoznali, da imamo levo in desno stran energije. naučili se bomo 1. in 2. niz kretenj za levo in desno stran, delali rekapitulacijo in končali z komoro za uravnovešanje leve in desne strani.

Junij 2021

Zaključili bomo šolo z nizom moškosti. Spoznali bomo 1. in 2 niz, ponovili kretnje za levo in desno stran, rekapitulacija po seznamu in zaključili z  vodeno meditacijo.

KAKO SE PRIJAVIM V ŠOLO?

Prijavo pošljete na info@zenergijozivim.si.

In/Ali

Znesek za celoletno šolo poravnate kar takoj na naš TRR:

LUČKO, Lucjan Fortin s.p., , Bernetičeva ul. 22, 6000 Koper

NAMEN PLAČILA: KOTIZACIJA ZA 1-LETNO ŠOLO MAG-REK

DŠ: SI20886438

TRR: SI56 6100 0001 8288 630

SKLIC:  SI1200 2021888

 

CENE

!!!ZA HITRE PRIJAVE DO 5.11.2020!!!

CENA 1-LETNE ŠOLE: namesto 488,00 EUR je cena za vas 443,63 eur (z vključenim DDV).

ZA PRIJAVE MED 5.11. IN 15.11.2020 bo CENA 1-LETNE ŠOLE:  510,00 eur (z vključenim DDV).

ZA PRIJAVE PO 15.11. bo veljala cena: 555,00 eur (z vključenim DDV).

 Šolnino lahko plačate tudi po obrokih 🙂

Šola bo potekala preko Zooma, 1 x mesečno ob sobotah. Udeleženci bodo dobili tudi posnetke v trajno uporabo!

Po opravljeni šoli dobite POTRDILO.

Celoletno šolo bom vodila Leticija Fortin, pisateljica in ustanoviteljica meditacijskega centra Z energijo živim v Kopru, z 12-letnimi izkušnjami z energijskimi terapijami na Dolenjskem, v Trzinu in na Obali. V l. 2019 sem v samozaložbi izdala knjigo Z energijo živim, po kateri sem poimenovala tudi svoj center za dvig zavesti in delo z energijo. Svoje obširno znanje predajam preko delavnic, individualnih terapij in tečajev po vsej Sloveniji. Sprostitvene tehnike za zaposlene sem vodila tudi v podjetjih: Terme Strunjan, Šmarješke toplice in Uniforma d.o.o.

 

 

 

 

»Leticija je z izkušnjami združila ene najbolj močnih in učinkovitih tehnik, s katerimi sem se srečala na moji poti duhovne rasti. Z lahkoto lahko rečem, da sem po njenih delavnicah imela največ rezultatov, tudi pretresljivo močnih izkušenj, ki so v nekaj dneh vodile v neverjeten notranji mir.«

Bojana iz Kopra

»Delavnice z Leticijo so posebna izkušnja. Preko diha sem se dotaknila svojih najglobljih, zakopanih bolečin in to ni vedno prijetno. Ampak le tako se lahko dvignemo nad bolečinami in jim onemogočimo, da nas usmerjajo v še večje bolečine. S pomocjo Leticije in delavnic sem prebrodila najtežje obdobje mojega življenja in sem ji zato iz srca hvaležna.«

Sofija R. iz Kopra

»Sama se s spoznavanjem in poslušanjem sebe ukvarjam že nekaj let. Obiskala sem že veliko delavnic, kjer so bili učinki delavnice občutni s časom in vajo. Pri Leticiji sem bila prvič na rebirthingu in povedati moram, da take energijske eksplozije in da je bila tako občutna, prej še nisem doživela. Zaradi hitrega tempa življenja si rada vzamem čas zase in obiščem Leticijine delavnice, ki so vedno sproščujoče.«

 

Teja P. iz Izole