fbpx

MATRICA, ČLOVEŠKI KALUP IN ENTITETE

Vas zanima kako delujejo matrica, kalup in človeške entitete? Potem si le preberite moj novi Blog, kajti razkrivam njihove skrite namere, ki nas držijo ujete v začaranem krogu.

Pa začnimo.

Verjetno veste, da je količina svetlobe, ki jo prejmemo vase odvisna od tega koliko smo pretočni. Pretočnost pa dosežemo tako, da redno delamo s svojo energijo, jo čistimo, polnimo energijske centre in kar je najbolj pomembno, da ozavestimo sebe.

Ozaveščanje ni nič drugega kot delo z našo podzavestjo. Tam se skrivajo tudi stare rane, spomini in občutki, katerih nismo še spustili. Ko začnemo zdraviti ta naš del in mu damo svoje mesto v zavesti, pomeni, da smo del svoje energije iz podzavesti osvetlili in s tem dobili tudi svojo ujeto energijo nazaj.

Več kot ozavestimo svojih notranjih energij (spominov, občutkov, misli, dejanj,…) bolj postajamo pretočni in odprti za višje vibracije. Za spremembo se moramo včasih močno boriti, ker ko se odvezujemo od sil, ki nas držijo ujete na mestu, se moramo z vsem svojim bitjem odločiti, da se odvežemo od njih. Take sile nas zelo dobro poznajo, zato nam ponujajo vsemogoče stvari v zameno, da ne bi naredili tega koraka.

Zelo je pomembno, da vsak, ki začne z delom na sebi pozna ta dejstva. Na podlagi teh se potem odločiš, kako želiš živeti – v svetlobi ali ne.

Za mano je tisoče odvodenih skupinskih in individualnih delavnic. Z ljudmi delam že od l. 2008, na sebi pa od l. 2004. Vse, kar predajam, sem preizkusila na sebi. Dobro poznam matrico v katero smo ujeti, človeški kalup in sile, ki vplivajo kako vidimo svet  v sebi in okoli nas. Iz lastnih videnj in doživljanj lahko 100% potrdim obstoj entitet in nihal, ki upravljajo z našo zavestjo 24/7. Zato je za vsakega, ki se želi osvoboditi takšnih in drugačnih sil nujno potrebna disciplina, potrpežljivost in vztrajnost. Sile, ki so v nas nočejo oditi kar tako, zato jih je treba dobro spoznati, ugotoviti kje vse smo mi povezani in zvezani z njimi in se potem tudi zavestno od njih odvezati. Ko naredimo odvezave energijsko, jih spravimno v prakso še v svojem vsakdanu. Npr. če smo se prej redno jezili na vse okoli sebe, se bomo sedaj nehali. Kajti videli smo, da z jezo podpiramo nihala in entitete, ki se hranijo z našimi občutki. Takšna energija je vržena stran, poleg tega pa še slabo vpliva na naša jetra in želodčno kislino. Ko nas popade jeza se spomnimo zadnje rakcije, ko nismo dobro prišli čez. Raje globoko vdihnimo in izdihnimo ter se kontrolirajmo. Energija bo na tak način ostala pri nas in nam dala uvid kako bi lahko bilo še boljše kot to, kar smo živeli dosedaj.

KAKO ZAČETI ZAUPATI SEBI

Pomagamo si  s tem, da začnemo zavestno opazovati sebe, redno pregledujemo naše misli in sproti zdravimo občutke, da ne pademo vsakič na enake limanice. Sile zelo dobro vedo s kom imajo opravka, medtem, ko mi ne vemo. Jaz sem posvetila skoraj polovico svojega življenja raziskavi tem skritim silam in energijam in kako se nanje odziva človek. Veliko spoznanj sem opisala v svoji knjigi Z energijo živim. In ker je zelo pomembno, da to ozadje spozna čimveč ljudi, sem dobila nalogo, da znanje širim naprej preko skupinskih in individualnih delavnic, pisanja člankov, knjig,…

Pot, ki sem jo prehodila ni bila lahka, sem pa spoznala marsikaj o sebi in svetu v katerem živim. Poleg temnih energij, sem seveda začutila tudi Svetlobo. Ta mi pomaga, da grem lažje naprej, koliko Svetlobe premorem v sebi, pa je odvisno od moje energijske pretočnosti- kot sem napisala na začetku te objave. In nujno moraš poznati razliko med temo in svetlobo, da se lažje odločiš v kateri energiji si želiš živeti.

Za vsakega iskalca svetlobe ali zavesti je nujno, da sidra svojo Svetlobo, se povezuje z Višjim jazom in Stvarnikom. Sama najbolj zaupam Stvarniku in mojemu Višjemu jazu ter Kristusu. Obstaja namreč veliko sil, ki se izdajajo za mojstre, angele,… pa so v bistvu samo entitete. Zato previdno, ko hodite po odgovore drugam. Rajši se naučite dobiti odgovore v sebi, ker edino tako boste znali rokovati z različnimi vrstami energij. Ljudje največkrat pademo na radovednosti, saj bi želeli vse vedeti. In raznorazne sile nam dajejo takšne in drugačne odgovore. Če se držimo navodil, potem je imelo to smisel. Če ne, smo samo zapravili denar in energijo za nekaj, kar se morda nikoli ne bo zgodilo, ker nismo nič naredili v tej smeri.

Vedi, da je pravi odgovor samo eden in to je direktno iz Vira. Da ga boš slišal in vedel, kateri je, pa se je treba malo bolj potruditi. Ne na številki 090 ampak začeti meditirati, raziskovati, brati in predvsem prakticirati. Brez prakse ni razumevanja, brez razumevanja pa ni modrosti.

Mislim, da je dovolj informacij za tokratnI zapis. Upam, da ste ga uspeli prebrati do konca.

Vse dobro.

Leticija

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!