fbpx

O energiji

 1. Domov
 2. O energiji

Zakaj izgubljaš ENERGIJO in kako si jo POVRNEŠ?

 Ljudje v svojem pogovoru pogosto uporabljamo besedo energija npr., ko rečemo „Danes sem pa čisto brez energije “ ali pa „Ta mi je pa spil vso mojo energijo“. Že iz tega lahko sklepaš, da v medsebojnih odnosih med nami teče neka nevidna sila, ki poganja vse nas.

Človek se rodi z določeno količino energije, ki jo tekom življenja uporablja. Če jo uporablja skrbno in z zavestjo, mu je nikoli ne zmanjka, v nasprotnem primeru pa ko z njo ravna nezavedno, pa jo vse bolj razpršuje iz svojih energijskih središč-čaker. Ko je nima več, začne telo črpati energijo iz organov in celic, katere se “obrabijo” in zbolijo in tako lahko pride do različnih bolezni.

 

 

 

ZAKAJ SVOJO ENERGIJO IZGUBIMO?

Naša energija je vse kar dejansko imamo. Če smo notranje stabilni in pozitivno usmerjeni je imamo več. Saj poznaš dneve, ko si poln/a energije  in kar žariš od vsega lepega ter dneve, ko bi se najraje skril/a v temno sobo in se pokril/a čez glavo.

Ob rojstvu imamo ljudje 100% energije. Z leti jo zaradi SKRBI odrivamo ven iz svojih energijskih središč na obod avre, kjer je za nas neuporabna. Povrnemo si jo lahko samo z namero, zavestno in s posebnimi gibi, ki vrnejo to energijo nazaj v naše čakre.

 

Kaj narediti, da prenehamo IZGUBLJATI svojo dragoceno energijo?

1. korak: ODLOČITEV – najprej se odločiš, da želiš nehati izgubljati energijo;
2. korak: PREGLED – pregledaš področja kje ti uhaja največ tvoje energije;
3. korak: OZAVEŠČANJE- vprašaj se kaj imaš od tega in zakaj to podpiraš, kljub temu, da bi lahko živel/a bolj kvalitetno;
4. korak: IZLOČANJE – začni “izločati” napačne načine delovanja (razmišljanja, čustvovanja), ki ti trenutno prinašajo največ škode in se od njih energijsko odveži z močjo lastne odločitve;
5. korak: VRAČANJE ENERGIJE – povrni si energijo, ki si jo izgubil/a s tem načinom delovanja;
6. korak: PREPREČITEV NADALJNJIH IZGUB – opazovanje svojih misli, občutkov in dejanj in ravnanje v skladu z pridobljenimi spoznanji;
7. Korak: DELUJ IN VZTRAJAJ – iz dneva v dan deluj v novi smeri in išči načine, ki te ohranjajo v ravnovesju, delaj na dvigu osebne ravni energije, da boš lažje izpeljal/a zadane namere.

Kako sem s tehnikami pomagala sebi?

 

Način katerega sama uporabljam že 2 desetletji, so posebne tehnike, gibi združeni z dihanjem, ki v trenutku spremenijo mojo energijsko vibracijo in se imenujejo MAGIČNE KRETNJE. V javnost jih je prinesel Carlos Castaneda l. 1998. Predtem so bile ljudem skrite, izvajali so jih samo izbrani posamezniki.

Magične kretnje uporabljam zase in jih tudi učim na mojih delavnicah in tečajih. Učinke, ki jih imajo so naravnost neverjetni. Vem, da marsikdo pozna Castanedo in mnogi so poskusili tudi z opojnimi substancami priti na višji nivo zavesti. Sama tega nisem delala, niti verjetno ne bom. Ugotovila sem, da so same kretnje tako močne, da dvignejo mojo zavest in za to ne potrebujem dodatkov v obliki psihotropičnih rastlin.

Ko izvajam magične kretnje, se moja energija prerazporedi, napolni moje centre in odpre se mi nov svet. Kot bi prej bedela med oblaki, potem pa bi se z neverjetno hitrostjo dvignila tja, kjer je sonce in neskončno obzorje. Tako nekako bi opisala učinek dviga zavesti.

Manj pesniško in bolj praktično opisano, pa so učinki dviga zavesti takšni, da če sem prej videla z enimi očmi določeno situacijo v mojem življenju, je sedaj pogled popolnoma drugačen. Ko vidim širše, čutim zaupanje, voljo in veselje (četudi sem v težki situaciji). Ob tem se mi lahko porodijo nove zamisli in rešitve, na katere prej še pomislila ne bi. Dojamem zakaj se mi vse to dogaja in ob tem začutim radost in veselje ter notranji ogenj. Te občutki so v mračnih obdobjih neprecenljivi.

V letih dela sem z višjim zavedanjem spremenila marsikaj:

 • izboljšala sem splošno počutje,
 • spremenila sem odnos do sebe in drugih, ti drugi so postali ravno tako drugačni in bolj prijazni do mene,
 • okrepila sem svoje fizično telo,
 • ozdravila zamere,
 • se odvezala od stvari, ki me bremenijo,
 • spoznala svoje energijske potenciale in zdravilne sposobnosti,
 • presegla mnogo škodljivih navad in sebe postavila na prvo mesto.

Gibanje + dih = Več energije

 

Na mojih delavnicah je bilo že tisoče ljudi. Prav vsi so bili vidno presenečeni nad učinki lastnega dviga energije in zavesti. Dobro se spomnin svojega prvega dviga, ko sem sama delala tehniko kundalini doma. Nisem mogla verjeti, da je kaj takega sploh možno. Takrat sem imela kakšnih 25 let, lahko rečem, da sem bila na višku svoje energije, a sem vseeeno zaznala, da jo imam lahko še več ( in kako dobro jo je imeti “več” ;)).

Življenje z več energije mi je zelo všeč. Že kot najstnica sem iskala odgovore, čutila sem, da sem v sebi prazna. Sanjalo se mi ni, kaj bi to lahko bilo, samo vleklo me je  v ezoteriko, nadnaravno in astrologijo. Kmalu sem dobila usmeritve in še danes sem hvaležna za prehojeno pot.

In zdaj naj razložim zakaj sta gib+dih enačba za več energije. Ljudje smo multidimenzionalna bitja. Imamo mnogo nevidnih teles in eno zelo vidno- fizično telo. Mnogi ljudje so že tisočletja odkrivali smisel življenja, preizkušali različne načine, da bi prišli do več zavesti in povezave z naravo in s sabo.

Starodavni mehiški šamani so tisočletja preizkušali in v povišanem stanju zavesti dobili odgovor. Informacije so prenesli v normalno stanje zavesti in ustvarili gibe, ki so jih potem poimenovali Magične kretnje. Ugotovili so, da se z določenimi gibi, počutijo zelo dobro, sveže, kot bi se okopali v mentolu.

Danes se lahko naučite različnih nizov, ki vam pomagajo okrepiti vaša glavna energijska središča: vranica in trebušna slinavka, jetra in žolčnik, ledvice in nadledvične žleze, v spodnjem delu vratu v točki V ter pri ženskah ob maternici in jajčnikih.

UČINKI MAGIČNIH KRETENJ:

 • imaš več volje, želje in elana;
 • se tvoji medsebojni odnosi vidno izboljšajo;
 • je tvoja osebna naravnanost pozitivnejša;
 • se z izzivi lažje soočaš;
 • se bolje počutiš v telesu in duhu;
 • ne padaš več v reakcije, saj se čustveno stabiliziraš;
 • povečaš svojo koncentracijo, hitreje dobiš ideje za rešitve in lažje razmišljaš;
 • s povečano energijo nahraniš tudi celice in organe ter tako poskrbiš še za boljše zdravje;
 • hitreje presežeš svoje strahove;
 • se tvoja samozavest in integriteta okrepita;
 • pridobiš nove uvide in spoznanja;
 • si z naučenimi tehnikami znaš pomagati pri pripravi na razgovor, soočenju z drugimi, osebnih spremembah, da se lažje držiš dogovorov, se umirjeno pogovarjaš, lažje sprejmeš sebe in druge, presežeš slabe navade …)

in še in še.

Spremembe, ki so jih udeleženci delavnic naredili zase

 

Veliko udeležencev je prišlo k meni po določene odgovore in ko so jih dobili, so šli svojo pot. Nekateri pa so z mano še danes in tako več let že obiskujejo redna tedenska srečanja. Uvidi v ozadje njihovih življenj so včasih neverjetni, sploh tisti, ki redno delajo na sebi vsak dan, napredujejo praktično pred mojimi očmi. Udeleženka si je pozdravila miome in ciste v zgolj 2 mesecih rednega dela na sebi. Druga si je pozdravila pekoč občutek v nožnici ter bolečine pri spolnem odnosu. Spomnim se ženske, ki nikakor ni mogla dobiti partnerja, pa si ga je potem, ko je dvignila nivo svoje energije, priklicala v svoje življenje.

Prijateljica je uredila odnose doma, druga pa je zanosila, ko ni bilo več nikakršnega upanja preko klasične medicine. Nekateri so hitro dobili službo, šli stran od težkega odnosa, dvignili svojo samozavest in se znebili strahov ter naredili tisto, kar so si vedno želeli. Eni so nehali kaditi in se prenajedati, spremenili škodljive navade in drugače zaživeli. Drugi so si uredili odnose doma, veliko mater je izboljšalo odnos s svojimi otroci in partnerke so s partnerji vzpostavile srčno vez.

Veliko udeležencev je dobilo odgovor na vprašanja, ki so jih morila že leta in leta in ko so ga dobili, so se pomirili in lažje šli naprej. Temu rečem »aha moment«. Dvig energije so čutili vsi, tudi tisti, ki so se delavnice udeležili le enkrat.

Programi & delavnice

 

Individualna terapija

 

Delava ena na ena. Najprej se odkrito pogovoriva. Potem začneva izvajati različne energijske tehnike, ki so prilagojene…

Skupinske delavnice

V ŽIVO

in

ON-LINE

 

Vikend RETREAT za VEČ ENERGIJE 2022

Delavnica v naravi

 

NOVO!!! Šola zavestnega upravljanja z lastno energijo

od oktobra 2022 – junija 2023

LJUBLJANA

Prostori Višje vibracije

Prijave že sprejemamo

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!