fbpx

O meni

  1. Domov
  2. O meni
Leticija Fortin

Leticija Fortin

Mentorica za zavestno življenje z energijo

 

FORMALNO IZOBRAŽEVANJE

– Diplomirana org. turizma;

– Vaditeljica športne rekreacije.

 

NEFORMALNO IZOBRAŽEVANJE

Od l. 2004 – 2019

Učenje različnih energijskih tehnik in načinov ozaveščanja pri učitelju Bonu Baršku v društvu za osebno in duhovno rast Magičnost gibanja.

Nabor tehnik, ki sem se jih naučila in jih uporabljam na svojih delavnicah: magične kretnje Carlosa Castanede, elementi joge, osnovni taj či, či gong, Osho tehnike, srčni ples Karunesh, rebirthing, rekapitulacija, regresija, Plejadske tehnike, vodene meditacije.

DOSEŽKI

– Soavtorica v knjigi Z NAMERO DO ZAVESTI, SRČNOSTI IN SVOBODE;

– Kot avtorica sem l. 2019 izdala knjigo Z ENERGIJO ŽIVIM

– v društvu sem sodelovala pri različnih projektih, med drugim smo izdali 5 dvd-jev z različnimi energijskimi tehnikami za čakre;

– članki objavljeni v revijah in na spletnih portalih;

– nastopi na televiziji in radiu.

DELO Z LJUDMI

Delavnice za osebno in duhovno rast vodim od l. 2008. Začela sem v Novem mestu, potem pa sem se l. 2009 preselila na Obalo, kjer v Kopru organiziram tako skupinske kot tudi individualne tretmaje. Delam tudi ON-LINE, 1x letno pa organiziram vikend delavnico v naravi.

 

Mojega učenja še ni konec, zato nenehno nadgrajujem svoje znanje in iščem načine kako do več energije in zavesti.

 

 

OSEBNA ZGODBA

Že kot otrok sem se spraševala, ali na tem svetu obstaja še kaj več, kot vidi človeško oko. V skrivnostni svet energij in čaker me je v srednji šoli popeljala mamica otrok, ki sem jih varovala med poletnimi počitnicami v Avstriji. Pod njenim vodstvom sem doživela svoj prvi »rebirthing«. Med študijem sem potem opravila prvo stopnjo reikija in s tem odkrila svoj energijski potencial ter možnosti samozdravljenja. Še naprej sem obiskovala vedeževalke, zdravilce in iskala odgovore, saj me je ves čas spremljal občutek nepopolnosti.

Življenje mi je ves čas prinašalo izzive pa tudi usmeritve. Bila sem tudi poročena, rodila sina, zakon pa ni trajal dolgo. Po ločitvi sem se še aktivneje posvetila raziskovanju vzorcev in zdravljenju čustvenih ran, saj sem želela vedeti, zakaj mi ni usojeno imeti zdravega in ljubečega partnerskega odnosa.

Leta 2001 sem spoznala par, ki me je seznanil z magičnimi kretnjami Carlosa Castanede in mi v branje priporočil knjigo Resnice življenja. Po odgovore sem se odpravila kar k avtorju knjige Bonu Baršku, kjer sem začela svojo bojevniško pot, se učiti starodavnih modrosti in duhovnih tehnik različnih izročil ter jih uporabljati za svoj duhovni napredek. Obenem sem začela brati knjige Carlosa Castanede in se tako učiti o skrivnostnem znanju mehiških šamanov, energiji, zavesti ter znanje preizkušala v praksi. Tedensko sem se udeleževala delavnic, kjer sem prihajala do različnih spoznanj, ozaveščala energijske prepreke in blokade ter širila svojo zavest. Sedem let sem potrebovala, da sem se ponovno odprla partnerstvu. Prav na delavnici sem spoznala Lucjana, znanca iz prejšnjih življenj.

 

Ko sem dopolnila 30 let, sem doživela spremembo. Na eni izmed delavnic sem prejela sporočilo, naj začnem voditi delavnice. Skupaj z drugimi člani društva Magičnost gibanja smo po vsej Sloveniji začeli organizirati predstavitvene delavnice in tako sem prišla tudi v Izolo, kjer sem bila med prvimi organizatorji delavnic za osebno in duhovno rast. Kmalu zatem, leta 2009, sem pustila redno službo in stopila na samostojno pot kot učiteljica energijskih veščin.

 

 Ob dvigovanju svoje energije in spoznavanju sebe še iz drugih zornih kotov, sem ugotovila, da imam talent za pisanje. Tako sem avtorica različnih člankov, kot tudi knjige »Z namero do zavesti, srčnosti in svobode«, izdane v l. 2016. V njej sem prispevala svoj del z naslovom »Intervju-duhovnost v praksi«. Sodelovala sem tudi pri izdaji petih devedejev z energijskimi tehnikami Magičnost gibanja, organizirala predstavitve in bila večkrat gostja televizijskih in radijskih oddaj. L. 2019 pa sem izdala svoj duhovni priročnik Z ENERGIJO ŽIVIM, kjer sem na 200 straneh opisala kaj se človeku dogaja na nevidnih energijskih nivojih, zakaj je temu tako in kako si pomagati.

Septembra 2018 sem v Kopru ustanovila svoj meditacijski center Z energijo živim, v katerem svoje znanje, izkušnje in videnja predajam na individualnih terapijah in skupinskih delavnicah. Delavnice sedaj organiziram tudi v Ljubljani in on-line.

V letih poglobljenega dela na sebi sem korenito spremenila svoje življenje, še posebej odnos do sebe in sveta. Otresla sem se nekaterih škodljivih navad, okrepila ustvarjalno iskro in odkrila dar za pisanje. Še vedno aktivno ozaveščam in spreminjam načine delovanja, ki me ne podpirajo. Iz dneva v dan odkrivam pravo sebe, prihajam do spoznanj, odpiram svoje srce in krepim svojo integriteto.

 

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!