fbpx

Odpusti mami – odpusti sebi

Na močni energijski točki, kjer je JIN doma, boš delal/a energijske poravnave s svojo mamo ali katerokoli žensko osebo, ki v tvojem življenju predstavlja izziv.

KDAJ: sobota 12.9.2020, od 8.00-12.00.

Zakaj je pomembno odpustiti in se odvezati?

  • Ker je mama samo ena;
  • Ker je odnos do tvoje mame povezan z odnosom, ki ga imaš do svojega lastnega jina;
  • Če si ŽENSKA ti odnos z mamo kaže kakšen odnos imaš do same sebe in drugih pomembnih žensk v tvojem življenju;
  • Če si MOŠKI ti odnos do mame določa tvoje odnose z drugimi ženskami (pa tudi kako je tvoj oče gledal na tvojo mamo);
  • Partnerstva, prijateljstva, ženski nadrejeni, učiteljice, … so vedno okoli tebe. Tvoj odnos z mamo določa kakšni so tvoji odnosi z njimi, do njih;
  • Ker tudi ti postaneš boljša mama do svojih otrok, oziroma nežnejša do svojega notranjega otroka.

Na lastni koži sem doživela kaj pomeni, ko ne odpustiš svoji mami. Samo sebe nisem mogla sprejeti, ne si odpustiti, dokler sem držala zamero do nje. Ozavestila sem kako nerešene vezi med nama vplivajo energijsko name in na moje življenje (in prav tako na njeno). Videla sem tudi, da zamera do nje ne izvira samo iz otroštva ampak tudi iz prejšnjih življenj. Ob tem so bila dodana še moja pričakovanja- kakšna bi ona morala biti po mojih standardih.

Ampak vse to sem si izbrala sama, točno to mamo sem hotela, da se nekaj naučim. In sem se. Zelo veliko, še več pa zato, ker sem si srčno zaželela, da jo sprejmem v celoti, da ji odpustim za vse in da jo lahko iskreno ljubim.

V meditaciji mi je potem prišla ta delavnica in tudi kraj, kjer jo bom izvedla. Tja hodim, ko potrebujem zdravljenje svojega jina, je zelo močna energijska točka, ki podpira točno to, na čemer bomo delali na delavnici. Ob prijavi ti sporočim točno lokacijo in vsa ostala navodila.

S seboj imej ležalno podlogo, dekico, povšterček, malico, udobna oblačila, repelent, sončno kremo in svojo srčno željo po razrešitvi odnosa z mamo. Vabljeni tako ženske kot tudi moški. Delavnica bo trajala od 8.00-12.00.

Delali bomo različne tehnike in meditacije vse z namero, da se energijsko odvežemo in poravnamo naše dolgove do naše mame.

Prijaviš se na: info@zenergijozivim.si. Po plačanem predračunu dobite vsa navodila in lokacijo delavnice.

Cena delavnice je: 48,80 eur z vključenim DDV-jem.

Vabljeni!

Leticija Fortin

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!