fbpx

Prebuditev duše

Včeraj sem na individualni delavnici začutila dušo moje udeleženke. Tako čista, lepa, nežna in svetla. Bila sem prevzeta od njene lepote. Začutila sem tudi, da ima močno povezavo z Rafaelom, nadangelom za zdravljenje, še meni je prinesel sporočilo o mojem poslanstvu. Popolnoma sem se prepustila vodstvu in samo dovolila, da skozme teče zdravilni tok. Povrhu vsega pa sem bila priča prebujenju te prelepe duše 💜. Uauuu kako veličastno
 
Ko sem zares povezana s Stvarnikom (meni osebno se je tako predstavil) najdem mir in popolno zaupanje v vse kar se mi trenutno dogaja. Bog, Stvarnik ali kakorkoli ga že imenuješ je vsepovsod. Ne kaznuje ampak ti pomaga prebuditi se. O tem stanju se zdaj ves čas govori. Naši prebuditvi in povezavi z najčistejšimi vibracijami tega sveta- s svetim prostorom, ki je v tebi in meni. ⚜️
 
Jasno, da se vmešava ego, ki noče sprememb, ki si želi oskarje in pediestale, na katerih bo stal. Zato pa potem dobivam vsemogoče izzive, skozi katere se učim spustiti vse, kar mi ne služi na tej poti. Predvsem ego. Dostikrat mi ni lahko, ampak ker si moja duša neskončno močno želi biti povezana, potem se na koncu predam v božansko sebe.
 
Božanska jaz je z sozvočju, takrat vse lepo teče, nič me ni strah in nisem v dvomih. Priložnosti, ljudje, stvari prihajajo k meni same od sebe. Nič se mi ni potrebno matrati.
 
Zapis pišem, ker v zadnjem času čutim znova tisto močno povezavo z božanskim. Takoj, ko sem si priznala, da nisem še tam, kjer bi si želela biti, se je začelo. Že od prej poznam te vibracije in počutje, ampak lep čas, sem bila odrezana od njih. Zagotovo z najboljšim namenom, ker sem se morala nekaj naučiti in spoznati.
Najdi svoj način kako priti do tega dela sebe in odprl se ti bo popolnoma nov svet.
 
Z ljubeznijo 💜
Leticija Fortin

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!