fbpx

Programi

  1. Domov
  2. Programi

Spremembe so že tukaj. Zanje potrebujemo sedaj veliko mero poguma, razumevanja in ZNANJA, da se bomo z izzivi lažje soočili.

Individualna terapija

Skupinske delavnice

Šola zavestnega upravljanja z lastno energijo

Vikend delavnica

INDIVIDUALNE OBRAVNAVE

Za individualno srečanje me pokliči na 051 306 846 ali mi piši info@zenergijozivim.si.

Več o individualni terapiji si preberi s klikom na okence na dnu te strani – Individualna terapija.

SKUPINSKE DELAVNICE (v živo) skozi celo leto.

LJUBLJANA

ŠOLA ZAVESTNEGA UPRAVLJANJA S SVOJO ENERGIJO, okt 22 – jun 23, vsak četrtek od 17.30-19.30

Višja vibracija, C. Andreja Bitenca 68, Ljubljana

KOPER

KAKO DO VEČ ENERGIJE, od oktobra vsako sredo od 18.00-20.00.

Župančičeva ul. 27, Koper

Več info in prijave na: info@zenergijozivim.si.

 REBIRTHING V ŽIVO
1X NA MESEC – termin za ta mesec izveš s klikom na dnu strani – Skupinske delavnice.

Več info in prijave na: info@zenergijozivim.si.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj je zame bolje - SKUPINSKA ali INDIVIDUALNA delavnica?

Leticija: “Odvisno od tega kaj si želiš razrešit. Če so stvari osebne in želiš delati na točno določenih namerah, potem pridi ena na ena. V kolikor se z energijskim svetom šele spoznavaš in ti je lepše delati v skupini, potem se pridruži eni izmed skupinskih delavnic. Sedaj lahko delaš z mano tudi ON-LINE, kar poveča možnosti, da spoznaš načine, ki poskrbijo, da je tvoje energijsko stanje optimalno.”

Katere tehnike učite in čemu so namenjene?

Leticija: “Ker smo ljudje multidimenzionalni je treba delati celostno. Najprej z gibalno-dihalnimi tehnikami poženemo našo energijo v tek. Glede na potrebo izvajamo  magične kretnje, taj či, či gong, elemente iz joge, kung fu, izrazni ples,…

 V zaključnem delu gremo v ozaveščanje s pomočjo različnih meditacij: rebirthing, regresija, prizemljevanje in povezovanje z višjim jazom, Plejadske tehnike, zdravilne komore, rekapitulacija, vodene meditacije, zdravljenje z vrtnicami, H”oponopono, energijske odvezave, čiščenja prostorov, vpogled v prejšnja življenja in mnoge druge intuitivno vodene.”

Čemu toliko tehnik? Kaj ni dovolj samo meditirati?

Leticija: “Hja, kakor za koga. Po sebi vem, da je včasih treba energijo “sekati”, jo “mehčati” ali “razbijati” blokade s fizičnim gibom. Poglejte si kung fu ali taj či mojstre. Oni delajo s svojo energijo preko giba, ker se zavedajo, da je vse energija. Samo meditacija večini ljudi ne pomaga preseči slabih navad, mentalnih konceptov in prepričanj, ker je naše energijsko polje ves čas bombardirano s strani različnih sil, ki so nam povečini popolnoma neznane. Zato menim, da je treba spoznati sile, ki ti ne dovoljujejo videti in vedeti več. Le tako se iztrgamo iz kalupa tujih inštalacij in živimo na lastnem viru, ki ti omogoča neskončne možnosti.”  

Zanimivo. Človek še pomisli ne, da ima takšno moč!

Leticija: “Ja res je. V nas je ogromno neraziskanih potencialov. Vsak posameznik se potem sam odloča kako želi živeti. Recimo moja namera je biti priklopljena na lastni vir energije in postati brezgrajna. S tem ohranjam svojo energijo pri sebi, moje življenje pa je en velik čudež. Malo časa v bistvu živimo to eno dragoceno življenje. In zakaj le-to ne bi bilo kvalitetno, izpolnjeno in radostno?

Da bi se osvobodili čudnih navezav je dobro obuditi svojo intuicijo, okrepiti osebno moč in znova ZAUPATI sebi. To je proces skozi katerega gre vsak izmed nas. Pozabili smo, da so vsi odgovori že v nas, zato je potrebno znova vzpostaviti to povezavo s pomočjo starodavnih znanj, ki obstajajo že tisočletja.”

 

Zakaj je dobro imeti pomoč pri osebni transformaciji?

Leticija: “Druga oseba veliko lažje vidi rešitve, saj ni osebno vpletena v tvoje “drame”. Poleg tega je že sama opravila ta proces in ti zato hitreje pomaga doseči osebne in duhovne cilje.

V tvojem procesu transformacije na višje vibracije sem potemtakem jaz tista tvoja podpora, tvoj zemeljski vodnik in oseba, s katero boš lahko odkrito spregovoril/a. O vsem. Moja namera je, da te pripeljem na višjo raven zavesti, kjer boš dobil/a uvide in odgovore na svoja vprašanja, ki te mučijo že dlje časa. Lastna spoznanja so zame največ vredna, zato te usmerjam v delo z energijo na takšen način, da si lahko sam/a pomagaš pri svojih izzivih in težavah.”

Ko pridem k vam na delavnico, kaj delava?

Leticija: “Za uspešno delavnico je najprej potreben iskren pogovor. S tabo se zato najprej pogovorim o tvoji težavi ali izzivu. Na podlagi tega začneva izvajati tebi prilagojene tehnike. Zelo je pomembno, da si najprej vsak dvigne svojo energijo, zato je v prvem delu delavnice poudarek na energijsko-gibalnih in dihalnih tehnikah.

Le-te nas osvežijo, odprejo energijske kanale, ščistijo čakre, povrnejo razpršeno energijo in nas s tem odprejo k rešitvi težave.

Ko se dvigne energija pridemo do uvida ali spoznanja, ki je kot nek ključ, ki odpre nova vrata. To je 1. korak. Za dejansko in trajno spremembo je potrebno zasidrati novo spoznanje v trajno zavedanje, zato v zaključnem delu delavnice izvajamo meditacije, rekapitulacijo, rebirthing ali druge tehnike katere so temu namenjene. Temu bi lahko rekli 2. korak. in nenazadnje naš čaka še 3. korak- vpeljava celote v svoje fizično življenje, spreminjanje navad, misli in spoznavanje v katerih grmih vse še tičijo naši zajci :).”

Kako dolgo je potrebno hoditi na delavnice?

Leticija: “Odvisno od tvoje želje in namere. Nekateri k meni hodijo že 10 let, drugi pridejo samo enkrat. Imam udeležence, ki pridejo na energijsko prenovo parkrat na leto in potem so tukaj udeleženci, ki se redno udeležujejo tedenskih srečanj. Pri tem je najbolje poslušati sebe, ker ima vsak od nas drugačen ritem in temu je treba slediti.”

Ali je potrebno potem delati tehnike in meditacije tudi doma?

Leticija: “Vsekakor ja, če želiš viden rezultat. Sprva se naš ego še upira spremembam in je to nekaj popolnoma normalnega. Zato je treba biti vztrajen in potrpežljiv s seboj. No, včasih pa se je treba tudi malce brcniti v “ta zadnjo”, ker radi čepimo v coni udobja hehehehe.”

Programi & delavnice

 

Individualna terapija

 

Delava ena na ena. Najprej se odkrito pogovoriva. Potem začneva izvajati različne energijske tehnike, ki so prilagojene…

Skupinske delavnice

V ŽIVO

in

ON-LINE

 

Vikend RETREAT za VEČ ENERGIJE 2022

Delavnica v naravi

 

!!!NOVO!!! Šola Zavestnega upravljanja s svojo energijo

oktober 2022-junij 2023

LJUBLJANA

Tedenska srečanja

četrtki od 17.30-19.30

V prostorih Višje vibracije

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!