Programi

Spremembe so že tukaj. Zanje potrebujemo sedaj veliko mero poguma, razumevanja in ZNANJA, da se bomo z izzivi lažje soočili.

INDIVIDUALNE OBRAVNAVE

Za individualni pristop me pokličite na 051 306 846 ali mi pišite info@zenergijozivim.si.

SKUPINSKA TEDENSKA DELAVNICA V TRZINU

Vsako sredo od 18.00-20.00,
Powerhouse Zavrl, Ljubljanska c. 48, Trzin
Več info in prijave na: info@zenergijozivim.si.

ON-LINE VADBA Z MEDITACIJO
Vsak četretek ob 19.00, zaprta FB skupina.

Več info in prijave na: info@zenergijozivim.si.

TEMATSKE DELAVNICE
Rebirthing, čiščenje čaker, povezovanje maternice in srca,…

Skupinski rebirthing, sobota 6.6.20 ob 9.00 in 18.00.

Več info in prijave na: info@zenergijozivim.si.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj je zame bolje – SKUPINSKA ali INDIVIDUALNA delavnica?

Leticija: “Odvisno od tega kaj si želiš razrešit. Če so stvari osebne in želiš delati na točno določenih namerah, potem pridi ena na ena. V kolikor se z energijskim svetom šele spoznavaš in ti je lepše delati v skupini, potem se pridruži eni izmed skupinskih delavnic. Sedaj lahko delaš z mano tudi ON-LINE, kar poveča možnosti, da spoznaš načine, ki poskrbijo, da je tvoje energijsko stanje optimalno.”

Zakaj je dobro imeti pomoč pri osebni transformaciji?

Leticija: “Da prideš do lastnih odgovorov in spoznanj se je potrebno obrniti vase. Obuditi svojo intuicijo, okrepiti osebno moč in znova ZAUPATI sebi. Druga oseba veliko lažje vidi rešitve, saj ni osebno vpletena v tvoje “drame”. Poleg tega je že sama opravila ta proces in ti zato hitreje pomaga doseči osebne in duhovne cilje.

V tvojem procesu transformacije na višje vibracije sem potemtakem jaz tista tvoja podpora, tvoj zemeljski vodnik in oseba, s katero boš lahko odkrito spregovoril/a. O vsem. Moja namera je, da te pripeljem na višjo raven zavesti, kjer boš dobil/a uvide in odgovore na svoja vprašanja, ki te mučijo že dlje časa. Lastna spoznanja so zame največ vredna, zato te usmerjam v delo z energijo na takšen način, da si lahko sam/a pomagaš pri svojih izzivih in težavah.”

Kako potekajo vaše delavnice in kaj na njih dejansko delate?

Leticija: “Za uspešno delavnico je najprej potreben iskren pogovor. S tabo se zato najprej pogovorim o tvoji težavi ali izzivu. Na podlagi tega začneva izvajati tebi prilagojene tehnike. Zelo je pomembno, da si najprej vsak dvigne svojo energijo, zato je v prvem delu delavnice poudarek na energijsko-gibalnih in dihalnih tehnikah.

Le-te nas osvežijo, odprejo energijske kanale, ščistijo čakre, povrnejo razpršeno energijo in nas s tem odprejo k rešitvi težave.

Ko se dvigne energija pridemo do uvida ali spoznanja, ki je kot nek ključ, ki odpre nova vrata. To je 1. korak. Za dejansko in trajno spremembo je potrebno zasidrati novo spoznanje v trajno zavedanje, zato v zaključnem delu delavnice izvajamo meditacije, rekapitulacijo, rebirthing ali druge tehnike katere so temu namenjene. Temu bi lahko rekli 2. korak. in nenazadnje naš čaka še 3. korak- vpeljava celote v svoje fizično življenje, spreminjanje navad, misli in spoznavanje v katerih grmih vse še tičijo naši zajci :).”

Kako dolgo je potrebno hoditi na delavnice?

Leticija: ” Odvisno od tvoje želje in namere. Nekateri k meni hodijo že 10 let, drugi pridejo samo enkrat. Imam udeležence, ki pridejo na energijsko prenovo parkrat na leto in potem so tukaj udeleženci, ki se redno udeležujejo tedenskih srečanj. Pri tem je najbolje poslušati sebe, ker ima vsak od nas drugačen ritem in temu je treba slediti. ”

Ali je potrebno potem delati tehnike in meditacije tudi doma?

Leticija: “Vsekakor ja, če želiš viden rezultat. Sprva se naš ego še upira spremembam in je to nekaj popolnoma normalnega. Zato je treba biti vztrajen in potrpežljiv s seboj. No, včasih pa se je treba tudi malce brcniti v “ta zadnjo”, ker radi čepimo v coni udobja hehehehe.

Koliko let že delate z ljudmi?

Leticija: ” Energijska terapevtka sem od l. 2008. Kar ti predam, sem predtem že preizkusila na sebi. Zdaj je skoraj že 20 let, ko redno prakticiram različne energijske veščine in meditacije iz različnih izročil. Poslužujem se tisočletja starih znanj, jih preizkusim na sebi in jih povežem v edinstven pristop k življenju na karseda praktičen način. Sama sem v svojem življenju naredila veliko premikov, sprememb in še jih delam. Delo na sebi ni krožek ampak je pot nenehnega učenja, spoznavanja sebe in delovanja iz sebe. Stotine udeležencev na mojih delavnicah je s tem znanjem naredilo velike preboje v navidez brezizhodnih situacijah.

 

CENIK 2020

 

Programi & delavnice.

 

Individualna terapija

Skupinske delavnice

2-mesečni ON-LINE tečaj

Vikend delavnica