fbpx

Programi

Spremembe so že tukaj. Zanje potrebujemo sedaj veliko mero poguma, razumevanja in ZNANJA, da se bomo z izzivi lažje soočili.

INDIVIDUALNE OBRAVNAVE

Za individualni pristop me pokličite na 051 306 846 ali mi pišite info@zenergijozivim.si.

SKUPINSKE ON LINE DELAVNICE

Več info in prijave na: info@zenergijozivim.si.

1-letna šola magičnih kretenj z rekapitulacijo
okt 2020-jun 2021

Več info in prijave na: info@zenergijozivim.si.

TEMATSKE DELAVNICE
Rebirthing, čiščenje čaker, povezovanje maternice in srca,…

Več info in prijave na: info@zenergijozivim.si.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj je zame bolje - SKUPINSKA ali INDIVIDUALNA delavnica?

Leticija: “Odvisno od tega kaj si želiš razrešit. Če so stvari osebne in želiš delati na točno določenih namerah, potem pridi ena na ena. V kolikor se z energijskim svetom šele spoznavaš in ti je lepše delati v skupini, potem se pridruži eni izmed skupinskih delavnic. Sedaj lahko delaš z mano tudi ON-LINE, kar poveča možnosti, da spoznaš načine, ki poskrbijo, da je tvoje energijsko stanje optimalno.”

Katere tehnike učite in čemu so namenjene?

Leticija: “Ker smo ljudje multidimenzionalni je treba delati celostno. Najprej z gibalno-dihalnimi tehnikami poženemo našo energijo v tek. Glede na potrebo izvajamo  magične kretnje, taj či, či gong, elemente iz joge, kung fu, izrazni ples,…

 V zaključnem delu gremo v ozaveščanje s pomočjo različnih meditacij: rebirthing, regresija, prizemljevanje in povezovanje z višjim jazom, Plejadske tehnike, zdravilne komore, rekapitulacija, vodene meditacije, zdravljenje z vrtnicami, H”oponopono, energijske odvezave, čiščenja prostorov, vpogled v prejšnja življenja in mnoge druge intuitivno vodene.”

Čemu toliko tehnik? Kaj ni dovolj samo meditirati?

Leticija: “Hja, kakor za koga. Po sebi vem, da je včasih treba energijo “sekati”, jo “mehčati” ali “razbijati” blokade s fizičnim gibom. Poglejte si kung fu ali taj či mojstre. Oni delajo s svojo energijo preko giba, ker se zavedajo, da je vse energija. Samo meditacija večini ljudi ne pomaga preseči slabih navad, mentalnih konceptov in prepričanj, ker je naše energijsko polje ves čas bombardirano s strani različnih sil, ki so nam povečini popolnoma neznane. Zato menim, da je treba spoznati sile, ki ti ne dovoljujejo videti in vedeti več. Le tako se iztrgamo iz kalupa tujih inštalacij in živimo na lastnem viru, ki ti omogoča neskončne možnosti.”  

Zanimivo. Človek še pomisli ne, da ima takšno moč!

Leticija: “Ja res je. V nas je ogromno neraziskanih potencialov. Vsak posameznik se potem sam odloča kako želi živeti. Recimo moja namera je biti priklopljena na lastni vir energije in postati brezgrajna. S tem ohranjam svojo energijo pri sebi, moje življenje pa je en velik čudež. Malo časa v bistvu živimo to eno dragoceno življenje. In zakaj le-to ne bi bilo kvalitetno, izpolnjeno in radostno?

Da bi se osvobodili čudnih navezav je dobro obuditi svojo intuicijo, okrepiti osebno moč in znova ZAUPATI sebi. To je proces skozi katerega gre vsak izmed nas. Pozabili smo, da so vsi odgovori že v nas, zato je potrebno znova vzpostaviti to povezavo s pomočjo starodavnih znanj, ki obstajajo že tisočletja.”

 

Zakaj je dobro imeti pomoč pri osebni transformaciji?

Leticija: “Druga oseba veliko lažje vidi rešitve, saj ni osebno vpletena v tvoje “drame”. Poleg tega je že sama opravila ta proces in ti zato hitreje pomaga doseči osebne in duhovne cilje.

V tvojem procesu transformacije na višje vibracije sem potemtakem jaz tista tvoja podpora, tvoj zemeljski vodnik in oseba, s katero boš lahko odkrito spregovoril/a. O vsem. Moja namera je, da te pripeljem na višjo raven zavesti, kjer boš dobil/a uvide in odgovore na svoja vprašanja, ki te mučijo že dlje časa. Lastna spoznanja so zame največ vredna, zato te usmerjam v delo z energijo na takšen način, da si lahko sam/a pomagaš pri svojih izzivih in težavah.”

Ko pridem k vam na delavnico, kaj delava?

Leticija: “Za uspešno delavnico je najprej potreben iskren pogovor. S tabo se zato najprej pogovorim o tvoji težavi ali izzivu. Na podlagi tega začneva izvajati tebi prilagojene tehnike. Zelo je pomembno, da si najprej vsak dvigne svojo energijo, zato je v prvem delu delavnice poudarek na energijsko-gibalnih in dihalnih tehnikah.

Le-te nas osvežijo, odprejo energijske kanale, ščistijo čakre, povrnejo razpršeno energijo in nas s tem odprejo k rešitvi težave.

Ko se dvigne energija pridemo do uvida ali spoznanja, ki je kot nek ključ, ki odpre nova vrata. To je 1. korak. Za dejansko in trajno spremembo je potrebno zasidrati novo spoznanje v trajno zavedanje, zato v zaključnem delu delavnice izvajamo meditacije, rekapitulacijo, rebirthing ali druge tehnike katere so temu namenjene. Temu bi lahko rekli 2. korak. in nenazadnje naš čaka še 3. korak- vpeljava celote v svoje fizično življenje, spreminjanje navad, misli in spoznavanje v katerih grmih vse še tičijo naši zajci :).”

Kako dolgo je potrebno hoditi na delavnice?

Leticija: “Odvisno od tvoje želje in namere. Nekateri k meni hodijo že 10 let, drugi pridejo samo enkrat. Imam udeležence, ki pridejo na energijsko prenovo parkrat na leto in potem so tukaj udeleženci, ki se redno udeležujejo tedenskih srečanj. Pri tem je najbolje poslušati sebe, ker ima vsak od nas drugačen ritem in temu je treba slediti.”

Ali je potrebno potem delati tehnike in meditacije tudi doma?

Leticija: “Vsekakor ja, če želiš viden rezultat. Sprva se naš ego še upira spremembam in je to nekaj popolnoma normalnega. Zato je treba biti vztrajen in potrpežljiv s seboj. No, včasih pa se je treba tudi malce brcniti v “ta zadnjo”, ker radi čepimo v coni udobja hehehehe.”

CENIK 2021

 

Programi & delavnice.

 

Individualna terapija

Skupinske delavnice

Magične kretnje z Rekapitulacijo

Vikend delavnica

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!