fbpx

Skupinske delavnice

 1. Domov
 2. Programi
 3. Skupinske delavnice

Z ENERGIJO ŽIVIM, skupinska delavnica v živo vsako sredo od 18.00-20.00 v KOPRU, od septembra 2022 dalje

 

“Dovolj imam! Vsega je preveč!«

Popolnoma te razumem. Tempo v katerem živimo močno obremenjuje naša energijska, mentalna in čustvena telesa. Znake obremenitve nam kaže naše fizično telo, ki mora vse nevidne in vidne informacije ves čas procesirati. Zato smo lahko konstantno utrujeni, notranje napeti, čustveno hitreje in burneje odreagiramo, v glavi pa cel kaos, ki ga ne moremo ustaviti. Bognedaj da pride zraven še polna luna, retrogradni Merkur ali kakšen portal 😉

REŠITEV: sprostiti škodljive energije in povečati svojo vitalno življenjsko energijo.

Ampak kako?

Kar se nam zadnji 2 leti dogaja, je samo budnica za našega uspavanega duha. Zdi se, kot bi nam nekdo spodmaknil tla pod nogami in da nikoli več ne bo tako kot je bilo. Ti časi so bili napovedani in jih vsi doživljamo na lastni koži. Dvig zavesti vseh bitij na zemlji in prehod v novo dobo.

Ob tem marsikomu ni prijetno, saj gre skozi proces notranje transformacije, opuščanje starega in prizemljevanje novih energij. Večina niti ne ve kaj točno se jim dogaja, zato so zmedeni in prestrašeni.  Ker smo povrh vsega obremenjeni še s preteklostjo, dnevnimi interakcijami in smo čustveno ranjeni, gre ta zdravilni proces počasneje kot bi si želeli.

Da se bo tvoj proces odvil še bolj zavestno in v skladu s tvojo dušno namero in srcem potem bo treba nekaj spremeniti v sebi, svojem načinu delovanja in odzivanju na vse okoli tebe. Kako spremeniš naučeno, se odvadiš biti to kar si, razširiš svojo zavest in povečaš energijo, te naučim na rednih tedenskih srečanjih v živo.

Z več energije in višjim zavedanjem lahko:

 • Spremeniš odnos do sebe in drugih;
 • Prideš do uvidov in spoznanj;
 • Ugotoviš kaj te napolnjuje in izpolnjuje;
 • Povečaš nivo svoje energije in s tem izboljšaš fizično in psihično počutje;
 • Presežeš ustaljene načine delovanja in začneš živeti bolj samozavestno, polno in radostno;
 • Spremeniš škodljive navade ter pritegneš boljše odnose in lepše vibracije okoli in znotraj sebe;
 • Izstopiš iz škodljivih odnosov ter sebe prepoznaš kot največji zaklad;
 • Se uglasiš na tisto možno prihodnost, ki te najbolj izpolnjuje.

Delati z lastno energijo je mogočno dejanje. Sama delam to skoraj 20 let in se najbolj živo, fluidno in polno počutim takrat, ko energija napolni moje celice z gorivom, um s svetlimi mislimi, čustva s sprejemanjem in sočutjem in mi kot darilo daje zavedanje kaj vse zmorem. Ne samo, da se telesno počutim kot prenovljena, v meni se odprejo vrata modrosti, ki mi postrežejo z uvidi  in spoznanji s pomočjo katerih si odprem neskončne možnosti za naprej. V svojem normalnem stanju zavesti ne vidiš vsega, v THETA stanju pa dostopamo do nam zavestno neznanih področjih, kjer se nam odpre popolnoma nov svet v katerem začutiš resnico svoje BITI in ustvariš lahko popolnoma drugačno prihodnost zase.   

Fizika pravi, da energije ni mogoče ustvariti ali uničiti; lahko se samo prenese ali preobrazi. Enako so ugotovili mehiški šamani, ko so videli, da ima človek na voljo »samo« določeno količino energije, katero skozi življenje zgolj »prerazporeja«. Z nezavednim delovanjem jo izgublja, pa vendar je dobra novica ta, da jo lahko vso dobi nazaj. Obnovljen potem usmeri sproščeno energijo v tisto prihodnost, ki ga izpolnjuje in radosti.

 

Rezultati dela na sebi se bodo pokazali hitro. V ta namen bodo naša srečanja tedenska, saj energija hitro pade, mi pa jo ves čas potrebujemo za vsakodnevne dejavnosti. Zato bo del naših srečanj usmerjen tudi v ohranjanje svoje energije oziroma zapiranje energijskih odtokov.

V skladu z energijo skupine bomo intuitivno delali tehnike primerne za tisti trenutek.  Uporabili bomo magične kretnje, ognjeni dih, Plejadske tehnike, povezovanje z belim stebrom luči, rekapitulacijo, taj či in či gong, rebirthing, vodene meditacije, jogo 

Z uporabo znanja iz različnih koncev sveta bomo tako:

 • celostno poskrbeli za vsa naša telesa;
 • dvignili nivo življenske energije;
 • uravnovesili fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo;
 • zasidrali novo energijo v svoj svetlobni steber;
 • povrnili svojo energijo nazaj iz preteklosti in jo usmerili v svoje cilje;
 • transformirali negativne občutke in zacelili stare rane;
 • se naučili različnih prijemov za pomoč v vsakodnevnih izzivih;
 • zdravili notranjega otroka, ki je ključen za doživljanje bolj radostnega življenja.

Termin: vsako sredo ob 18h, od septembra 2022 dalje

Lokacija: Center Z energijo živim, Župančičeva ul. 27, 6000 Koper

Cena: 95,00 eur/mesec, posamezni obisk 30,00 eur.

 

 

 

“Hvala za vse informacije. Tudi sama sem na delavnici neizmerno uživala. Ko smo stopili v krog in se povezali z zlato mrežo zemlje, postavili svoj steber je bilo neverjetno. Mravljinci, občutek, kot da vse, kar ne služi, odplakne in steče v zemljo. Res neverjetna praksa.
Čutila sem tudi vašo energijo, ki je obvladovala situacijo na začetku, saj je bila poplava čustev in vsega, kar je prihajalo iz nas na začetku malo kaotično. Čutila sem povezanost in neverjeten mir z vsem kar je. 
Hvala, ker uresničujete svoje poslanstvo in ga delite z nami. 💕
Hvaležna.
Vse dobro in se vidimo naslednji petek. Moja duša se ponovnega srečanja takoooo veseli.”
Ana

OBRED REKAPITULACIJE, decembra 2022, on-line

POTOVANJE V PRETEKLOST Z NAMERO ZDRAVLJENJA

Zakaj opraviti OBRED REKAPITULACIJE?
Ker:

– si želiš povrniti svojo dragoceno energijo;
– je čas, da izstopiš iz začaranega kroga ponavljanj;

– si na točki, ko si želiš naprej, pa te nevidna sila drži na mestu;

– se zavedaš, da ima vse svoj namen;

– hočeš več energije in preboj;

– veš, da je čas, da spustiš boleče občutke in jih zaceliš;
– želiš razširiti zavest o sebi in se osvoboditi preteklosti.

 

REKAPITULACIJA ti pomaga, da k dogodku iz preteklosti (včeraj, prejšnji teden, 10 let nazaj) pristopiš na nevtralen način. Poda ti odgovore zakaj se ti je »tisto« zgodilo in ob tem prejmeš  uvid v neskladja, ki so bila v tistem trenutku v tebi in osebah ob tebi. Rekapitulacijo se izplača delati zato, ker vrača našo energijo iz preteklosti, prinaša spoznanja, nas odveže od energij, ki nas držijo nazaj in nam poda odgovore.

Verjamem, da si marsikdo misli:«Zakaj bi brskal po preteklosti, usmeri se v zdaj!«

Se strinjam, ampak žal se pri večini ljudi v ozadju nenehno vrtijo programi iz preteklosti:«Zakaj mi je to rekel/a? Joj no, pa kako sem lahko to naredil/a? Nikoli ti/si ne odpustim, grozen/a si/sem!!! Dovolj jo/ga imam, ne prenesem tega več!«

Vsak od nas ima vsaj en dogodek, ki nam ostaja v spominu in ga vsake toliko potegnemo na plano ter se z njim mrcvarimo. Že teh na dnevni ravni je kar nekaj, kaj šele iz naše osebne zgodovine. Z usmerjenim pobiranjem svoje energije (oz. rekapituliranjem) se osvobodimo nevidnih vezi, občutkov in oseb, s katerimi smo imeli interakcije ali celo konflikte. Svoje energijsko polje počistimo nenaših energij in tako lažje začutimo sebe.

PRED REKAPITULACIJO

Je Maša jezna na moža. Nadere ga zakaj je znova pustil vse nastlano, saj ne živijo v svinjaku. Kmalu začuti pritisk v glavi in kislino v želodcu. Jeza je eskalirala do te meje, da ji škodi. Mož gleda začudeno in ne razume zakaj tak odziv. Maša se umakne v sobo in začne z rekapitulacijo.

MED REKAPITULACIJO

Maša uvidi, da ta jeza ni nova. Je že stara. Spomni se, da je bilo enako, ko je bila ona majhna. Njena mami se je še večkrat jezila na njenega fotra.

»Ajoj, pa saj to je vse copy-paste pri meni!«

Odloči se, da si želi drugačnih odnosov, da želi pozdraviti to njeno bolečino, ki je obenem še mamina bolečina. Joka, spušča in odpušča sebi in drugim. Na koncu tudi možu.

V rokah začuti mravljince, v glavi pa ji prijetno zvoni. Na koncu se uleže in čuti kako se bela svetloba sprehaja po njenem telesu.

PO REKAPITULACIJI

Se počuti kot prerojena. To jo je mučilo že dolgo, zdaj je končno videla za kaj gre. Mož ji je pritisnil samo na ranjene dele, ki so bili v njej še predno sta se spoznala. Znova začuti ljubezen do njega in medtem, ko se vrača nazaj v dnevno, opazi, da je vse pospravljeno.

»Hvala ti, ker si me dregnil. Brez tega ne bi videla, kar sem videla.«

»Draga oprosti, ker sem tak. Bom skušal spremeniti svojo navado.«

Oba se zasmejeta in objameta.

Maša je s pomočjo rekapitulacije dobila uvid v svojo težavo. Medtem, ko je pobirala energijo iz krega z možem nazaj, jo je energija odpeljala še dlje v preteklost, tam, kjer se je vse pravzaprav začelo. Aktivirala je notranjo zdravilko, spustila napačen način delovanja in naredila energijske poravnave. Nekaj časa bo še trajalo, da prizemlji nov način delovanja, a naslednjič bo lažje, saj ve za kaj gre.

Ko znotraj sebe zamenjamo energijo, v svojo bližino nehamo pritegovati dogodke in ljudi, ki nas spravljajo v slabo voljo. Ker smo ozavestili bomo drugače videli sebe in druge in ne bomo več odreagirali iz svojih notranjih ran ampak iz lastne integritete in čiste svetlobe.

ZAKAJ BI BIL TA TEČAJ PRIMEREN ZATE?

Če se želiš osvoboditi navezav na osebe, dogodke, načine delovanja in zadihati s polnimi pljuči, potem je rekapitulacija tista prava rešitev. Veliko naših prepričanj ima svoje korenine v naši preteklosti in zakaj si ne bi podaril/a procesa, kjer se boš od njih odvezal/a in ljubeče zasidral/a novo energijo.

V 3 MESECIH DO VEČ ENERGIJE

V 3 mesecih ti podrobno razložim postopke in rekapitulacijo prikažem v praksi. Da bo tvoj proces še lažji, bomo izvajali tudi magične kretnje za dvig in prerazporejanje energije.

POZITIVNI UČINKI rekapitulacije in magičnih kretenj:
• Več energije že po 1. srečanju;
• Z več energije se boš lažje soočal/a z vsakodnevnimi izzivi;
• Spremenil/a boš način delovanja v takšnega, ki te podpira;
• Počutil/a se boš bolj živo, polno, mirno in radostno;
• Um bo samodejno začel misliti svetle misli;
• Telesno se boš počutil/a kot prerojen/a;
• Utrnile se ti bodo ideje na katere prej še pomislil/a ne bi;
• Bolje boš razumel/a svoje odzive in reakcije in jih hitreje spreminjal/a;
• Začutil/a bojevnika/co v sebi, ki ti pomaga živeti s srcem.

 

KDAJ: decembra 2022

KJE: Zoom soba, on-line.

KAKO SE PRIJAVIŠ: pošlješ mail na info@zenergijozivim.si

Po plačani kotizaciji dobiš dodatna natančna navodila pred pričetkom našega mesečnega druženja.

 

KOTIZACIJO za tečaj poravnaš na naš TRR:

LUČKO, Lucjan Fortin s.p., Kortina 7, 6276 Pobegi

NAMEN PLAČILA: Kotizacija za rekapitulacijo

TRR: SI56 0228 7026 3690 011, odprt pri NLB d.d.

SKLIC: SI99

“Še večja zahvala pa za petkovo delavnico – Vem, da sem zvedel še več o povezanosti, o ljubezni! Enako se močno pridružujem udeleženki delavnice, katera ti je napisala da se vidi, da izžarevaš Ljubezen. Ja, strinjam se in še več od tega, ta mir, milost in ta tvoja milina, s katero smo bili v petek vsi obdarjeni, kar je delavnici naredilo pravo veličastnost in Veličino. Hvaležen sem Ti za to moje občutenje. In samo Vem, da je tako! Ostani dobro, se vidimo v petek! 

Alojz

REBIRTHING v ŽIVO V l. 2022

Si tik pred prebojem? Čutiš, da ti manjka čisto malo, da se zmaterializira tisto, na čemer delaš že nekaj časa?

Potem vabljen/a na skupinski rebirthing, Močna, poživljajoča tehnika, ki ti pomaga narediti vse potrebno za tvoj napredek na kateremkoli področju tvojega življenja.

 TERMINI REBIRTHINGOV v l. 2022:

Januar 2022: sobota 29.1.2022 OB 9.00, Koper, Župančičeva 27, prijave zbiram na info@zenergijozivim.si.

Februar 2022: 19.2.2022 ob 9h Koper, Župančičeva 27, prijave zbiram na info@zenergijozivim.si.

Marec 2022: sobota 19.3. ob 18h, Koper, prijave zbiram na info@zenergijozivim.si.

April 2022: sobota 16.4. ob 18h, Koper, prijave zbiram na info@zenergijozivim.si

MAJ 2022: sobota 14.5. ob 18h, Koper, prijave zbiram na info@zenergijozivim.si

SEPTEMBER 2022: sobota 17.9. ob 9h, Koper, prijave zbiram na info@zenergijozivim.si

OKTOBER 2022: sobota 15.10. ob 9h, Koper, prijave zbiram na info@zenergijozivim.si

NOVEMBER 2022: sobota 12.11 ob 9h, Koper, prijave zbiram na info@zenergijozivim.si

DECEMBER 2022: sobota 17.12. ob 9h, Koper, prijave zbiram na info@zenergijozivim.si

“Rebirth” pomeni v prevodu ponovno rojstvo in tako se počutimo, ko jo končamo- prebujeni, poživljeni in celostno prenovljeni. Delamo ga lahko posamezno ali v skupini. Ko nas je več se energija multiplicira in vsakemu da tisto, kar najbolj potrebuje.

 Tehnika sama je zelo zanimiva, saj na vsakega deluje drugače. Na tej delavnici bomo energijo najprej dvignili s pomočjo magičnih kretenj, da se bomo s krožnim dihanjem še lažje obnovili.

Učinki rebirthing-a:
– odkriva blokade, ki nam na nezavedni ravni zapirajo pot;
– razpoznamo omejitve, ki jih s prostim očesom ne vidimo, jih pa še kako čutimo;
– popelje nas lahko v kakšno izmed prejšnjih življenj, ko se nam odkrije dogodek zaradi katerega “trpimo” v tem;
– sprošča napetosti iz telesa in prenavlja celice;
– ozavešča vzroke naših omejitev, stiske, bolezni,…;
– očistiti našo energijo in napolni naše čakre;
– na različnih ravneh deluje na vsa področja našega življenja;
– poveže nas s svojo izvorno energijo.

 

Niti eden rebirthing ni enak drugemu. Deluje subtilno na tvoja eterična telesa in zato vpliva na tvoje celotno počutje. Zagotovo pa spremembe bodo, zato vabljen/a na delavnico, kjer boš sebe spoznal/a v novi dimenziji in zadihal/a s polnimi pljuči!

Prijave so obvezne!

Prijave in več info zbiram na e-naslovu: info@zenergijozivim.si,
Cena srečanja: 48,80 eur (z vključenim ddv). Po plačilu prejmete račun.

 

Rebirthing bom vodila Leticija Fortin, dolgoletna mentorica za zavestno življenje z energijo in avtorica duhovnega priročnika “Z energijo živim “.

 

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!