fbpx

Tečaj »Skrivnostni svet energij«

 1. Domov
 2. Programi
 3. Tečaj »Skrivnostni svet energij«

Tečaj »Skrivnostni svet energij«

Imaš rad/a ezoterične skrivnosti, mistiko in starodavna znanja? Te zanima kako ta svet vpeljati v današnje življenje in ali je to sploh mogoče? Se želiš naučiti načinov kako povečati nivo svoje energije, si pomagati, ko si v stiski, uporabiti svoje skrite sposobnosti in dobiti odgovore na svoja vprašanja zgolj z uporabo lastne energije?

Če si odgovoril/a z DA, potem je ta 3-mesečni tečaj naravnost pravšnji zate.

Izkušnje in pisanja mnogih posameznikov potrjujejo, da obstaja nadnaravno, nekaj več, do katerega lahko dostopa vsak človek. Za videti, vedeti in čutiti več, potrebuješ več energije in širšo zaznavo. Vse to lahko dosežeš popolnoma naravno, z uporabo svoje energije in s pomočjo učenja o skrivnostih sveta, ki obstajajo že tisoče let. Tečaj je zasnovan tako, da te popelje skozi splošne osnove ezoterike, ki ti bodo pomagale spremeniti tvoje življenje na bolje, kot tudi tvoj pogled na sebe in svet.

Bolj kot poznaš sebe, lažje razumeš svet

Ali si vedel/a, da na potek tvojega življenja vpliva več dejavnikov? Najprej v kakšno družino se rodiš, potem vzgoja, vpliv okolice, karma, prejšnja življenja, naloga duše, planeti postavljeni ob tvojem rojstvu, širina zavesti… Vse to je bilo skrbno izbrano pred tvojo inkarnacijo, z namenom učenja lekcij, ki si jih zadaš kot duša. Da bi še bolje razumel/a te skrivnosti potrebuješ za začetek samo nekaj osnov in željo po spremembi.

Sama sem se 20 let nazaj spraševala o smislu življenja in ali obstaja po smrti kaj več. V letih raziskovanja sem znanje in izkušnje povezala v edinstven pristop k življenju na karseda praktičen način in primeren za današnji čas. Verjetno se sprašuješ ali je sploh možno spraviti to znanje v prakso in ga uporabljati za vsakodnevno življenje. Absolutno. Jaz in mnogi drugi smo živi primer, da se to vse da.

Veš, ezoterika je za uho zelo skrivnostna beseda, a je dejansko zelo praktična. Meni je pomagala na različnih področjih: veliko bolje razumem sebe in svoje reakcije, prihajam do spoznanj in dobivam vpogled v ozadje mojih vzorcev in prepričanj, katere redno čistim in transformiram, izboljšujem odnos do sebe in drugih, ti drugi so postali ravno tako drugačni in bolj prijazni do mene, dvigujem svojo energijo in krepim fizično telo, zdravim zamere, se odvezujem od stvari, ki me bremenijo, spoznavam svoje energijske potenciale in zdravilne sposobnosti ter jih uporabljam, presegam škodljive navade, odnosi z mojimi bližnjimi so veliko boljši in se še izboljšujejo, in še in še.

Ezoteričnega znanja in lastnih spoznanj boš deležen/na tudi ti, če se prijaviš na tečaj »Skrivnostni svet energij«.

Ali te zdaj že malo bolj zanima takšna pustolovščina? Potem si preberi kaj boš zase pridobil/a, če se udeležiš tega tečaja:

 • naučiš se upravljati s svojo energijo
 • spoznaš svoje čakre, njihovo delovanje in kako jih napolniti
 • znaš ločiti med zemeljsko in kozmično energijo ter se z njima povezati
 • se naučiš dobiti odgovore iz sanj, kart in okolice
 • uravnovesiš čustveno, mentalno, duhovno in fizično telo
 • spoznaš kako premagati notranje sovražnike z obuditvijo zaveznikov zavesti
 • spoznaš kakšen vplivi majo prejšnja življenja nate in opraviš vodeno regresijo
 • začutiš lastno energijo namere in kako jo uporabiti zase
 • si z naučenimi tehnikami hitro dvigneš energijo in se povežeš s seboj;
 • umiriš sebe in sprostiš napetosti
 • razširiš svojo zavest, dobiš več volje in pogona
 • spoznaš načine za ohranjanje zdravega duha v zdravem telesu
 • dobiš vpogled v ozadje igre, ki se ji reče Življenje.

 

Zanimivo, kajne?

O programu

Tečaj je sestavljen iz predavanj, pogovorov, učenja gibalno-dihalnih tehnik, vodenih meditacij in usmerjanja tvoje energije. Med tednom boš dobil/a tudi naloge za delo z energijo, katere bomo pregledali in predelali na naslednji uri. Med tednom se 1 x lahko tudi slišiva, da vidiva kako napreduješ in ti pomagam, če se kje zatika. Srečevali se bomo ob ponedeljkih, 12 tednov zaporedoma. Takšna gostota je potrebna, da ostanemo v stiku z energijo.

Teme, ki jih bomo obravnavali:

 1. ura, ZGODOVINA ZEMLJE
 2. ura, NAJVEČKRAT POSTAVLJENA VPRAŠANJA O ENERGIJI
 3. ura, ZAVESTNO DIHANJE
 4. ura, ZEMELJSKA IN KOZMIČNA ENERGIJA
 5. ura, SPOZNAJMO SVOJE ČAKRE
 6. ura, FIZIČNO, MENTALNO, ČUSTVENO IN DUHOVNO TELO
 7. ura, SIMBOLIKA, POMEN SANJ, KARTE
 8. ura, VZORCI, PREPRIČANJA, KARMA IN ZAVEST
 9. ura, O NAMERI
 10. ura, NOTRANJI SOVRAŽNIKI IN ZAVEZNIKI ZAVESTI
 11. ura, PREJŠNJA ŽIVLJENJA
 12. ura, ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU

Način dela in tehnike: na vsakem srečanju bomo izvajali razgibavanje, različne gibalno-dihalne energijske tehnike (za dvig energije, za krepitev osebne moči, za sproščanje, za premik zbirne točke…) in vodene meditacije.

 

Organizator tečaja:

LUČKO, Lucjan Fortin s.p., Bernetičeva ulica 22, 6000 Koper,
ID številka za DDV: 20886438.

 

Potrdilo

Po opravljenem tečaju dobiš Potrdilo o opravljenem 24-urnem tečaju. Sledil mu bo NADALJEVALNI tečaj, kjer bomo še bolj poglobili znanje in se učili usmerjanja svoje energije v samozdravljenje, polnjenje, čiščenje in širjenje svoje zavesti.

Reference

Tečaj vodim Leticija Fortin iz Kopra. Po izobrazbi sem diplomiran organizator turizma, po srcu pa raziskovalka svojih globin. Svojo energijo raziskujem že 17 let, znanje in predvsem izkušnje, katere sem pridobila ob raziskovanju svoje energije pa predajam celo desetletje preko različnih delavnic. Učila sem se v društvu Magičnost gibanja predvsem pa iz lastnega prakticiranja tehnik v vsakodnevnem življenju. Ker imam rada tudi šport, sem opravila tečaj za vaditeljico športne rekreacije, v roku 15 let obiskala preko 700 duhovnih delavnic, sodelovala pri izdaji 5-ih dvd-jev Magičnost gibanja (prikaz tehnik, izdaja in prodaja le-teh), napisala 50 člankov za različne revije, 8 let pa sem opravljala tudi delo blagajnika v društvu.

Sem tudi pisateljica, l. 2016 je izšla knjiga Z namero do zavesti, srčnosti in svobode (kjer sem soavtorica), aprila 2019 pa je izšla moja v celoti avtorska knjiga Z energijo živim. Samostojno sem odvodila več kot 500 skupinskih delavnic, se pojavila kot gostja na televizijskih oddajah ter pomagala na individualnih delavnicah stotinam ljudi. Organizirala sem tudi Tečaje sprostitvenih tehnik za zaposlene v 2 slovenskih zdraviliščih in 1 podjetju v Trzinu.

»Z energijo živim« je moj življenjski moto. Ni samo delo, ki ga opravljam, ampak je v njem tudi moje srce. Moja namera je podeliti to znanje vsem, ki si želijo napredovati, dvigniti svojo zavest in videti ter vedeti več. V nas je pravzaprav že vse kar potrebujemo, da se dvignemo na višji nivo, le spoznati je treba načine kako priti do notranjih zakladov in jih začeti uporabljati.

 

Pričevanja udeležencev tečajev in delavnic

 

Bojana S.: »Leticija je z izkušnjami združila ene najbolj močnih in učinkovitih tehnik, s katerimi sem se srečala na moji poti duhovne rasti. Z lahkoto lahko rečem, da sem po njenih delavnicah imela največ rezultatov, tudi pretresljivo močnih izkušenj, ki so v nekaj dneh vodile v neverjeten notranji mir.«

 

Sofija R.: »Delavnice z Leticijo so posebna izkušnja. Preko diha sem se dotaknila svojih najglobljih, zakopanih bolečin in to ni vedno prijetno. Ampak le tako se lahko dvignemo nad bolečinami in jim onemogočimo, da nas usmerjajo v še večje bolečine. S pomocjo Leticije in delavnic sem prebrodila najtežje obdobje mojega življenja in sem ji zato iz srca hvaležna.«

 

Mateja H.: » Prijetna in zanimiva izkušnja Sem skeptik in to je bilo moje prvo srečanje s čakrami. Veliko sem se naučila pa tudi precej razširila pogled. Všeč mi je bila kombinacija predstavitve posamezne čakre, njenega vpliva in pomembnosti skupaj z aktivnostjo in sproščanjem. Po delavnici sem se dobro počutila, bila polna energije in notranjega miru. Po dolgem času so bile moje misli prazne, kar je samo po sebi precejšen uspeh. Priporočam, lepa izkušnja. »

 

Tea P.: »Sama se s spoznavanjem in poslušanjem sebe ukvarjam že nekaj let. Obiskala sem že veliko delavnic, kjer so bili učinki delavnice občutni s časom in vajo. Pri Leticiji sem bila prvič na rebirthingu in povedati moram, da take energijske eksplozije in da je bila tako občutna, prej še nisem doživela. Zaradi hitrega tempa življenja si rada vzamem čas zase in obiščem Leticijine delavnice, ki so vedno sproščujoče.«

 

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!