Vikend delavnica

Obnovi se in zaživi

Te zanima kako pobrati svojo energijo nazaj iz preteklosti?

Se naučiti tehnik, ki te pripeljejo do lastnih spoznanj in uvidov in prinašajo vidne rezultate?

In nenazadnje kako ustvariti boljšo prihodnost zase s pomočjo theta vizualizacije?

 

Fizika pravi, da energije ni mogoče ustvariti ali uničiti; lahko se samo prenese ali preobrazi. Enako so ugotovili mehiški šamani, ko so videli, da ima človek na voljo »samo« določeno količino energije, katero skozi življenje zgolj »prerazporeja«. Z nezavednim delovanjem jo izgublja, pa vendar je dobra novica ta, da jo lahko vso dobi nazaj. Obnovljen potem usmeri sproščeno energijo s pomočjo theta meditacije v tisto prihodnost, ki ga izpolnjuje in radosti.

 

Letos je to že 7. vikend delavnica zapored, ki jo skupaj s Sonjo organizirava vsako leto nekje v naravi. Tokrat bomo na Pohorju, kjer imamo vso podporo narave in tamkajšnjih gozdov, slapov in posebno zdravilnih vibracij. V skupini se energija multiplicira in vsakemu da tisto, kar najbolj potrebuje. Najine delavnice so intuitivno vodene, udeleženci pa vedoželjni raziskovalci sebe in svojih potencialov.

 

Delati z lastno energijo je mogočno dejanje. Sama delam to skoraj 20 let in se najbolj živo, fluidno in polno počutim takrat, ko energija napolni moje celice z gorivom, um s svetlimi mislimi, čustva s sprejemanjem in sočutjem in mi kot darilo daje zavedanje kaj vse zmorem. Ne samo, da se telesno počutim kot prenovljena, v meni se odprejo vrata modrosti, ki mi postrežejo z uvidi  in spoznanji s pomočjo katerih si odprem neskončne možnosti za naprej. V svojem normalnem stanju zavesti ne vidiš vsega, v THETA stanju pa dostopamo do nam zavestno neznanih področjih, kjer se nam odpre popolnoma nov svet v katerem začutiš resnico svoje BITI in ustvariš lahko popolnoma drugačno prihodnost zase.   

 

Z višjim zavedanjem lahko:

 • Spremeniš odnos do sebe in drugih;
 • Prideš do uvidov in spoznanj;
 • Ugotoviš kaj te napolnjuje in izpolnjuje;
 • Povečaš nivo svoje energije in s tem izboljšaš fizično in psihično počutje;
 • Presežeš ustaljene načine delovanja in začneš živeti bolj samozavestno, polno in radostno;
 • Spremeniš škodljive navade ter pritegneš boljše odnose in lepše vibracije okoli in znotraj sebe;
 • Izstopiš iz škodljivih odnosov ter sebe prepoznaš kot največji zaklad;
 • Se uglasiš na tisto možno prihodnost, ki te najbolj izpolnjuje.

 

V skladu z energijo skupine bomo intuitivno delali tehnike primerne za tisti trenutek.  Uporabili bomo magične kretnje, ognjeni dih, Plejadske tehnike, povezovanje z belim stebrom luči, rekapitulacijo, taj či in či gong, rebirthing, vodene meditacije, jogo…  Z uporabo znanja iz različnih koncev sveta bomo tako:

 • celostno poskrbeli za vsa naša telesa;
 • dvignili nivo življenske energije;
 • uravnovesili fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo;
 • zasidrali novo energijo v svoj svetlobni steber;
 • povrnili svojo energijo nazaj iz preteklosti in jo usmerili v svoje cilje;
 • transformirali negativne občutke in zacelili stare rane;
 • se naučili različnih prijemov za pomoč v vsakodnevnih izzivih;
 • zdravili notranjega otroka, ki je ključen za doživljanje bolj radostnega življenja.

Narava nam bo pomagala pri naši celotni obnovi, hodili bomo na sprehode, obiskali slap in ustvarjali, igrali na glasbila, plesali, se poklonili materi Zemlji…

NASTANITEV

Bivali bomo v hotelu Tisa na Hočkem Pohorju, v 2-posteljnih sobah. V kolikor želite bivati v 1-posteljni, mi to sporočite ob prijavi.

PREHRANA: možnost različnih jedilnikov, dietni, vegetarijanski,…

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Prijave zbiramo do 30.6.2019, saj se kapacitete v hotelu hitro polnijo. Ob prijavi vam pošljem nadaljnja navodila kako si zagotovite svoje mesto na delavnici.

V kolikor imate predtem še kakšno vprašanje me pokličite na 051 306 846 ali pišite e: info@zenergijozivim.si

Prevoz je v lastni režiji.

CENA

 • Polpenzion + Delavnica = 343,00 EUR.

V ceni je všteto: vodenje delavnice, 2x polpenzion.

Dodatni stroški: kosilo (14,00 eur), turistična taksa (1,50 eur/osebo/dan), doplačilo za 1-posteljno sobo.

ZA KOGA JE DELAVNICA PRIMERNA

Tako za začetnike kot nadaljevalce, saj bomo imeli 2 skupini.

Delavnico bova vodili:

Leticija Fortin, pisateljica in ustanoviteljica meditacijskega centra Z energijo živim v Kopru, z 12-letnimi izkušnjami z energijskimi terapijami na Dolenjskem, v Trzinu in na Obali. V l. 2019 sem v samozaložbi izdala knjigo Z energijo živim, po kateri sem poimenovala tudi svoj center za dvig zavesti in delo z energijo. Svoje obširno znanje predajam preko delavnic, individualnih terapij in tečajev po vsej Sloveniji. Sprostitvene tehnike za zaposlene sem vodila tudi v podjetjih: Terme Strunjan, Š,arješke toplice in Uniforma d.o.o.

in

Sonja Butinar, po poklicu fizioterapevtka, drugače pa jasnovidna bojevnica luči in večletna zdravilka iz Izole.

 

PO DELAVNICI

Ne boste ostali sami. V ta namen so že organizirane skupine v Trzinu in Kopru ter delavnice ON-LINE, da boste svoje znanje lahko nadgradili, dodelali ali predelali stvari, za katere čutite, da vas omejujo pri izražanju svoje svetlobe.

 

»Leticija je z izkušnjami združila ene najbolj močnih in učinkovitih tehnik, s katerimi sem se srečala na moji poti duhovne rasti. Z lahkoto lahko rečem, da sem po njenih delavnicah imela največ rezultatov, tudi pretresljivo močnih izkušenj, ki so v nekaj dneh vodile v neverjeten notranji mir.«

Bojana iz Kopra

»Delavnice z Leticijo so posebna izkušnja. Preko diha sem se dotaknila svojih najglobljih, zakopanih bolečin in to ni vedno prijetno. Ampak le tako se lahko dvignemo nad bolečinami in jim onemogočimo, da nas usmerjajo v še večje bolečine. S pomocjo Leticije in delavnic sem prebrodila najtežje obdobje mojega življenja in sem ji zato iz srca hvaležna.«

Sofija R. iz Kopra

»Sama se s spoznavanjem in poslušanjem sebe ukvarjam že nekaj let. Obiskala sem že veliko delavnic, kjer so bili učinki delavnice občutni s časom in vajo. Pri Leticiji sem bila prvič na rebirthingu in povedati moram, da take energijske eksplozije in da je bila tako občutna, prej še nisem doživela. Zaradi hitrega tempa življenja si rada vzamem čas zase in obiščem Leticijine delavnice, ki so vedno sproščujoče.«

 

Teja P. iz Izole