fbpx

Sporočilo meseca oktobra 2020

»Beseda, ki spremlja mesec oktober je MIROVANJE. Dobro poskrbi zase. To pomeni, da boš moral verjetno presekati rutino in nanovo nastaviti plane.

Vprašaj se kaj vse lepega lahko narediš zase, četudi morda nimaš dovolj sredstev ali možnosti. Na voljo je veliko brezplačnih »stvari« za katere ne potrebuješ skoraj nič. Razen svojo voljo. Priporočam ti, da večkrat obiščeš NARAVO. Tam je mir, je ljubeče sprejemanje in vse, kar dejansko potrebujemo, da se znova povežemo s seboj.

Vzemi si čas za premislek. Čas za planiranje svojega naslednjega dne. Preglej svoj dan in če vidiš, da ni še najbolj optimalen, si ga najprej v mislih zamisli takega. Morda ti bo že jutri uspelo narediti dan po svoji meri. Vključi lastno kreativnost, ko s slikami in občutki, ustvarjaš svojo prihodnost. Naj bo le-ta podpirajoča, igriva, radostna in polna. Zmoreš ustvariti več, kot si sploh lahko predstavljaš.

Ali veš, da imaš to moč, da si lahko poljubno skreiraš svoje življenje?

Ali veš zakaj ti še ne uspeva?

Pozabili smo, da smo kreatorji, da smo del božanske celote, da smo Ljubezen sama. Zato se sedaj mučimo in matramo in smo v strahu kaj bo. Ampak tudi to je del poti, da si bomo iz svojih srčnih globin zaželeli obuditi iskro v nas in zadihali s polnimi pljuči. Vem, da je po eni strani težko videti lepe stvari, ko si obdan z negotovostjo. Zato se poskusi obdati z ljubečimi ljudmi, poslušaj lepe stvari, redno meditiraj, čisti svoj um, pazi na svojo energijo in išči dobro v sebi in drugih.

Raziskuj nevidne sile tega sveta, kajti veliko občutkov nam od zunaj nenehno zbujajo energije, katerim se reče tudi nihala. Mi jih potem nevede sprejmemo v svoje energijsko polje in mislimo, da je to naša edina realnost. Celo prepričujejo nas, da je to edini izhod, edina možnost za življenje na zemlji. Vendar ni, ker je vesolje neskončno in vseprej kot dolgočasno. Mi smo tukaj z namenom, da se vrnemo nazaj v Enost. In točno ta trenutek se lahko odločimo in začnemo ustvarjati tak svet, kot si ga želimo. Zagotovo nam bo to vzelo malo več časa, saj smo dolgo let preživeli v temi. Nevedni, brez znanja in možnosti za razvoj smo mislili, da luč ne obstaja. Le-ta je čisto blizu, samo najti moramo stikalo 🙂

Vprašaj svoje SRCE, kaj si zares želi, vprašaj notranjega otroka kaj najbolj potrebuje. Videl boš, da to niso materialne stvari, da to ni nek dragocen in redek predmet. To si ti! Ljubezen do sebe, spoštovanje svoje energije, ki je sveta, nasmeh na obrazu in navihano igranje z življenjem. Naravno stanje je, da smo povezani z naravo, z zemljo, vesoljem, z svojim višjim jazom, ki biva v našem srcu. Preko oživljanja te povezave, se bomo hitreje povezali med seboj in kolektivno ustvarili lepše pogoje za življenje. Pozabili smo namreč, da vsi soustvarjamo ta svet z našimi mislimi, besedami in dejanji. Zato jih skrbno preglejmo in ustvarimo takšne, ki podpirajo božansko iskro v nas. .

Najbolj dragocena stvar v tvojem življenju si ti. Nebrušen diamant, ki postaja vse svetlejši in lepši. Poveži se z diamantno energijo, naj steče skozi tebe kot slap, da začutiš svojo pravo vrednost, svojo pravo moč.

Te objemam iz srca in želim, da začutiš kdo v resnici si. «

Leticija

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!