fbpx

Polna luna

Po četrtkovi polni luni (7.5.2020) je pri meni prišlo do mogočnega preobrata. Ta teden sem veliko časa posvetila sebi, ker sem intuitivno začutila, da jepravi trenutek, da grem vase. Polna luna je v meni zbudila ogromno stvari, pokazala rane iz preteklosti in načine delovanja in razmišljanja, ki mi ne služijo več. Veliko tega sem razrešila v 1 samem tednu predvsem zato, ker sem poslušala notranji glas in bila veliko sama s seboj, v naravi, v kontemplaciji, da sem predelala stvari. Še Facebook sem odklopila, ker sem se želela brez zunanjih “vplivov” povezati s sabo in dobiti odgovore v svojem srcu.

Moja odločitev za “samoizolacijo” je obrodila sadove prej, kot sem sploh pričakovala. Sestavile so se mi stvari za leta nazaj, dobila sem precej uvidov in kot darilo še globlji notranji mir. S tem, ko se poslušaš, se sprostijo nevidne ovire in lažje delaš premike in preboje.
Znati pa je potrebno odpuščati in spuščati.

Tudi astrološko je sedaj pravi čas, da greš vase, preurediš notranje stanje, odmakneš kar ti ne služi več in zasidraš nove stvari. Skozi celjenje svojih občutkov, pobiranje energije iz preteklosti nazaj in ozaveščanje svojih energijskih odtokov, lahko spremeniš marsikaj. Zagotovo ne bo šlo čez noč, saj je vse odvisno od tega:

1. Koliko časa se je v tebi nabiralo;
2. Kako močno si želiš sprememb
3. Ali si pripravljen/a za boljše počutje tudi kaj narediti.

Udeleženke on-line tečaja, ki je trenutno v teku, mi poročajo o več energije, boljšem počutju, mini spremembah, ki jih doživljajo vsak dan. Učim jih kako delati s svojo energijo, zapreti odtoke in ozavestiti načine delovanje, ki jim škodijo. Usmerjam jih, da se povežejo z lastnim Virom, saj se le tako osvobodimo neljubih vplivov iz okolice in zares napredujemo.

Saj veste, da lahko zasidraš nekaj novega, je treba spustiti staro. Če želiš seveda. In če sedaj čutiš, le zajahaj val energije in se odpravi novim dogodivščinam naproti.

Leticija Fortin

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!