fbpx

Umrla oseba me je prosila odpuščanja

Danes sem imela nenavadne sanje. Bile so povezane z osebo, ki je par let nazaj umrla za rakom. Predno povem kaj se mi je zgodilo, moram povedati kakšno imava povezavo.

Kakšne 14 let nazaj sem spoznala moškega. Dajmo mu ime Klemen. Bil je tak poseben, vse ljudi okoli sebe je znal vedno spravit v smeh. Bil je sicer vezan, ampak meni je postal izredno všeč. Ko sva se pogovarjala, je povedal, da ni zadovoljen v zakonu, vendar ni imel moči, da bi glede tega kaj naredil. Sama sem takrat naivno mislila, da se bo zaljubil vame, pustil partnerko in živela bova srečno do konca svojih dni.

Zgodba se v tem trenutku še ne zaključi pravljično, se je pa zgodilo to, da sva enkrat skupaj spala. Po tem sem z vsem svojim telesom začutila, da je hotel od mene to eno stvar. Počutila sem se kot najslabši možni primerek, izdano, ogoljufano, razočarano, jezno. Navzven svojih občutkov nisem pokazala, ampak sem se delala, da je vse v redu. Prepričevala sem se, da itak ni bil zame in da naj kar lepo pozabim vse skupaj. Bog ve, kaj si je mislil o meni! Žal je bil to moj ustaljen način delovanja, da sem svoja čustva potlačila, ker sem hotela vzdrževati masko, da mene pa ne more nihče prizadeti. Ufff. Zelo naporna stvar. In niti malo v skladu z mojo dušno željo.

Leta so minila in lepega dne izvem, da je Klemen umrl. Kaj??? Vmes sem ga dve leti predtem srečala v mestu, na hitro sva izmenjala nekaj besed in zdaj ga kar naenkrat ni več.  Ojoj. V tistem trenutku sem začutila, da je očitno tudi on čustveno trpel in je bilo daleč od tega, da je bil »prasec«.  Naredila sem si meditacijo in mu vrnila energijo nazaj (kolikor sem jo lahko).

Danes ponoči pa sanjam posebne sanje. Z mamo sva šli v nek velik hotel, z vsaj 3 nadstropji, ki si jih lahko v notranjosti videl. Midve sva večerjali v najvišjem nadstropju. Usedli sva se ob ograjo v oranžni restavraciji in naročili hrano. Prijetno kramljava, ko naenkrat pogledam v levo in vidim Klemna, ki je šel proti meni, zraven njega pa je bila ena ženska. Tako močno je izžareval srečo in ljubezen, da sem ga gledala odprtih ust. Jaz vstanem, še vedno odprtih ust, on pa me nagovori:

»Saj, veš, da bom šel, kajne?« izreče in me pogleda če razumem.

»Vem ja.« odvrnem. V bistvu me je vprašal, če se v sanjah zavedam, da je že umrl. In ja, tega sem se popolnoma zavedala.

Smejoč se me gleda dalje, čutim njegovo ljubezen in kar naenkrat se objameva. V tistem v sanjah ugotovim, da sem bila takrat v bistvu zelo prizadeta zaradi njegovega načina obnašanja. Ogromne žalosti si do danes še nisem priznala. V sanjah začnem jokati, hlipam kot majhen otrok in izražam svoje občutke navzven. V enem trenutku se iz stoječega položaja znajdeva na tleh, on na meni, ampak ne na  perverzen način :). V njegovem objemu mi je bilo lepo, saj je bil poln razuzmevanja in ljubezni. S tem, ko je ležal na meni, sem začutila kako mi pomaga, da izrazim vso žalost, ki sem jo nosila v sebi. Potem sva bila zopet v stoje in on reče:

»Prosim, odpusti mi.«

Še bolj mi je bilo hudo in ko sem končala s solzami sem izdavila:

»Odpuščam ti. Vse ti odpuščam!«

Bil je vidno zadovoljen. Pogledam proti mizi, kjer sva z mamo sedeli  in vidim, da je moja mama šla v sobo, ker naju ni hotela motiti. Klemen nadaljuje:

»Veš, moja bolezen je povezana s čiščenjem naše družinske energije za 5 generacij nazaj.«

Začudena ga gledam in že se zgodi naslednji prizor, ko se znajdem pred sobo, v kateri sva bivali z mamo. Vstopim v solzah in ji hočem razložiti situacijo:

»Veš, to je bil fant, ki je že umrl.« rečem presunjeno.

»Vem ja, še sedaj ga čutim okoli sebe, neka toplota me obdaja in čutim ga na svoji srčni.« odgovori ganjeno. “In to, da je čistil družinske energije za pet generacij nazaj, je res posebno.” dokonča mama.

 

Zjutraj, ko sem se zbudila sem povedala sanje mojemu partnerju. Samo od sebe mi je šlo na jok, partner pa me je zelo nežno pogledal in rekel:

»Vidiš kako lepa energijska izravnava med vama je bila to.«

Uauu. Res je bilo zelo posebno. Še sedaj, ko to pišem, sem čisto presunjena. Ob tem se sprašujem še dodatne stvari, kot vedno, ko sanjam posebne sanje. V sanjah nam namreč drugi ljudje pokažejo tudi nas same in nam prinašajo sporočila. Kar sem razbrala je to, da ko bom odpustila mami (ker je bila v sanjah zraven), bom očistila svojo družinsko kodo za 5 generacij nazaj. Za tako mogočne stvari, se pa splača delati na tem, da si dovoliš čutiti in odpustiš sebi in drugim.

Ta dogodek je bil zagotovo sprožen tudi s tem, ko sem teden nazaj v enem šunku prebrala knjigo Mostovi neskončnosti. V njej pisateljica zelo nazorno in zanimivo opisuje kaj se dogaja z dušami po smrti. Knjiga se me je zelo globoko dotaknila in verjetno sem jo morala prebrati, da je lahko Klemen na tak način prišel do mene. Ker o njem nisem v zadnjem času nič razmišljala. Prav zato pa imam občutek, da imajo te sanje še toliko večji pomen.

Odpuščam ti in te osvobajam.

Leticija

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!