fbpx

VIKEND RETREAT V PREDDVORU, 13.8.-15.8.2021

  1. Domov
  2. Vikend retreat 2021

VIKEND RETREAT ZA VEČ ENERGIJE, Preddvor, 13.8.-15.8.2021

Kako dvigniti nivo energije? Priti do odgovorov, ki so že v nas? Sprostiti napetosti in ustvariti notranji mir? Preseči strah in jezo ter se napolniti z zaupanjem in voljo?

Vem, da se večina sprašuje kako v teh turbulentnih časih delati s samim seboj, da se pomirimo, spustimo jezo in obsodbe ter aktiviramo zaupanje. Naša energija nam s tem, ko smo v strahu na veliko odteka. Mi pa jo potrebujemo pri sebi, da lažje delamo korake naprej, spreminjamo načine delovanja, poiščemo modreca v sebi in da se znamo ob vsem dogajanju tudi sprostiti.

Vsako leto organiziram vikend skupinsko delavnico na praznik Marijinega vnebovzetja, saj so energije za zdravljenje naše jin strani najmočnejše. In vsako leto se imamo zelo lepo, saj kot skupina podpremo drug drugega v naših svetlobnih namerah, da potem v življenju naredimo potrebne premike in preboje za še bolj zavestno življenje v svetlobi.

Za nočitev sem našla čudovit kraj. Sama sem bila letos tam na vikend delavnici in zelo uživala. A veste, da boste lahko zajtrkovali na terasi ob jezeru praktično na vodi? Se v jezeru okopali, zvečer pa opazovali zvezde? Vse to in še več bomo doživeli v hotelu Alma ob jezeru v Preddvoru. Zrak je čudovit, komarjev pa nikjer :).

Mi bomo imeli čudovita druženja, hodili bomo v naravo, pomembnejše delavnice pa bomo speljali notri, ker takrat potrebujemo mir in pozornost v sebi.  

IN KAJ BOMO NA DELAVNICI DELALI?

  • Dvigovali bomo nivo lastne energije;
  • Čistili avro in jo zaščitili;
  • Delali na odpuščanju in hvaležnosti;
  • Pridobivali potrebna spoznanja zase in navodila kako naprej;
  • Se povezovali z višjim jazom, zemljo in Kristusovo zavestjo;
  • Postavili lastni energijski steber energije, da nas podpre v svetlobi.

Če te je napisano pritegnilo, naj ti povem, da se mesta v hotelu hitro polnijo. Zato mi moraš tvojo odločitev sporočiti najkasneje do torka 20.7. do 10. ure.

Svojo PRIJAVO pošlješ na: info@zenergijozivim.si, ko ti potem po mailu pošljem nadaljnja navodila.

CENE NOČITEV IN DELAVNICE

– 2x nočitev z zajtrkom v 2-posteljni sobi:  78,00eur + 4 eur TT

– 2x nočitev z zajtrkom v 1-posteljni sobi:  98,00eur + 4 eur TT

Lahko koristite turistične bone.

 

CENA DELAVNICE: 363,56 eur (z vključenim DDV)

Delavnico lahko plačaš v 2 obrokih, enega ob prijavi, drugega 5 dni pred pričetkom. Vse to mi napiši ob prijavi.

Mesta za delavnico so zaradi kvalitetne izvedbe omejena na 12 oseb!

 

PROGRAM:

PETEK

16.00 Zbor pred hotelom

16.30-19.00 DELAVNICA (tehnike za dvig energije, postavljanje stebra energije, povezava s Kristusovo zavestjo, rebirthing)

21.00. Večerna meditacija hvaležnosti ob jezeru

SOBOTA

9.00-12.00 DELAVNICA (jutranje razgibavanje, tehnike za dvig energije, delo z avro, energijska zaščita), pohod na Sv. Jakob.

12.30 Kosilo

15.00 – 19.00 DELAVNICA (taj či in či gong, vodena meditacija odpuščanja, sprostitvena komora)

21.00 Večerna meditacija hvaležnosti ob jezeru

NEDELJA

9.00-12h DELAVNICA (spoznavanje načinov in tehnik kako se pripravimo na svoj dan, kaj naredimo ko smo v strahu, jezi ali obsodbah, kako ohranimo svojo energijo pri sebi)

12.30 Kosilo

14.00 – 17.00 obisk jezerc pri gradu Strmol, vodena meditacija nameravanja, zen.

 

Vedno delam po občutku, zato si pridržujem pravico do spremembe programa, saj je vse odvisno od energijskega stanja udeležencev. Vsekakor pa bo rdeča nit DVIG ENERGIJE, OHRANJANJE ZAUPANJA IN SPROŠČANJE.

 

Že zdaj se veselim našega druženja, saj vem, da lahko skupaj naredimo velike spremembe.

 

Vikend retreat bom vodila Leticija Fortin, pisateljica in ustanoviteljica meditacijskega centra Z energijo živim v Kopru, z 12-letnimi izkušnjami z energijskimi terapijami na Dolenjskem, v Trzinu in na Obali. V l. 2019 sem v samozaložbi izdala knjigo Z energijo živim, po kateri sem poimenovala tudi svoj center za dvig zavesti in delo z energijo. Svoje obširno znanje predajam preko delavnic, individualnih terapij in tečajev po vsej Sloveniji. Tečaj sprostitvenih tehnik za zaposlene sem vodila tudi v podjetjih: Terme Strunjan, Šmarješke toplice in Uniforma d.o.o.

 

 

 

 

»Leticija je z izkušnjami združila ene najbolj močnih in učinkovitih tehnik, s katerimi sem se srečala na moji poti duhovne rasti. Z lahkoto lahko rečem, da sem po njenih delavnicah imela največ rezultatov, tudi pretresljivo močnih izkušenj, ki so v nekaj dneh vodile v neverjeten notranji mir.«

Bojana iz Kopra

»Delavnice z Leticijo so posebna izkušnja. Preko diha sem se dotaknila svojih najglobljih, zakopanih bolečin in to ni vedno prijetno. Ampak le tako se lahko dvignemo nad bolečinami in jim onemogočimo, da nas usmerjajo v še večje bolečine. S pomocjo Leticije in delavnic sem prebrodila najtežje obdobje mojega življenja in sem ji zato iz srca hvaležna.«

Sofija R. iz Kopra

»Sama se s spoznavanjem in poslušanjem sebe ukvarjam že nekaj let. Obiskala sem že veliko delavnic, kjer so bili učinki delavnice občutni s časom in vajo. Pri Leticiji sem bila prvič na rebirthingu in povedati moram, da take energijske eksplozije in da je bila tako občutna, prej še nisem doživela. Zaradi hitrega tempa življenja si rada vzamem čas zase in obiščem Leticijine delavnice, ki so vedno sproščujoče.«

 

Teja P. iz Izole

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!