fbpx

Vse se spreminja, tudi mi

Res se dogajajo močne spremembe, vse se spreminja iz dneva v dan. Na lepem ne smeš več v najljubši hrib, na obisk k dragi osebi, z masko hodim po trgovini in se sprašujem kam smo prišli.

Očitno je vse to potrebno za našo rast in dvig zavesti. Zdaj je tretji teden, ko je vse drugače. Na plano prihajajo deli nas, lahko jim rečemo tudi podosebnosti, ki jih še nismo popolnoma sprejeli. Opazujte se in sprejmite vse kar se znotraj vas dogaja. Pritisk bo vse večji, tisto, kar niste še ozavestili, odpustili ali osvetlili, bo sedaj tukaj. Izražalo se bo skozi močne občutke, zato čimprej poiščite tehnike ali načine, da zdravite neravnovesje. Polni smo čustvene prtljage, katero je potrebno sedaj odložiti. Ne skozi zanikanje ampak skozi ozaveščanje.

Vsak dan poskrbite, da imate dovolj energije, sedaj je na udaru solarni pleksus- ker je ljudi strah kaj bo. Delajte tehnike, ki krepijo solarni pleksus in se čimveč umirjajte. Na youtube je veliko tehnik in vodenih meditacij, zato jih uporabite.

Sprejmimo odgovornost za svoje počutje in tudi za nastalo situacijo. Nič bolje ne bo, če se bomo razburjali ali bili v strahu, samo izgubljali bomo dragoceno energijo, katero potrebujemo sedaj za druge stvari. Energijo nujno potrebujemo za proces zdravljenja in transformacije, ustvarjanja zaupanja in miru znotraj sebe, da bomo lažje kos izzivom, ki so že tukaj. In nenazadnje potrebujemo energijo za ustvarjanje novih priložnosti. Morda je čas, da se vprašamo kaj si zase zares želimo in usmerjamo energijo v novo življenje. Zdaj je vse mogoče.

Transformacija se že dogaja, ni je moč ustaviti, lahko pa skočimo na vlak in se podamo na posebno pustolovščino.

Ostanimo v sebi in zaupajmo. Vse se dogaja v najvišje dobro.

Leticija

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!