fbpx

Z NOVIM LETOM V POZITIVNE SPREMEMBE

Z NOVIM LETOM TUDI PRI MOJIH DELAVNICAH POZITIVNE SPREMEMBE
Z novim letom bom tudi sama začela delati drugače. Odpiram novo skupino za »555-Svetlobne delavnice za dušo in telo«, ki bodo od januarja 2021 potekale ob petkih.
Še bolj pa se bom posvetila individualnemu delu, saj sem ugotovila, da imate sedaj ljudje že precej različno zavest, namere in zato vsak potrebuje svoj način dela.
Ker imam sama obsežno znanje različnih tehnik in meditacij, lahko potem za vsakega od vas naredim poseben program. In tako tudi bo.
In naj vam moj način individualnega dela malce bolj predstavim:
GIBALNO-DIHAlNE TEHNIKE so nujne. Drugače nimamo možnosti za spremembe, ker potrebujemo za prehod na višji nivo še več energije, kot jo uporabljamo za svoj vsakdan. Dobimo jo z mnogimi tehnikami, med vsemi so meni osebno najboljše magične kretnje, ne smemo pa zanemariti tudi ostalih, ki jih izvajam, saj ima vsaka svoj učinek.
MAGIČNE KRETNJE: uporabljamo za dvig in prerazporeditev energije. Zelo močne tehnike s takojšnjim učinkom.
TAJ ČI: uporabljamo za povezavo s seboj in svojim telesom. Taj či vaje imajo zdravilni učinek.
JOGA: jogijski položaji zelo lepo raztegnejo telo in poženejo energijo v tek. Izvajam kombinacije različnih položajev, obvladam jih ravno toliko, kot se jih potrebuje.
KUNG FU: delamo za hitrost, moč, stabilnost, koordinacijo. Ker smo ljudje še vedno v fizičnih telesih, moramo poskrbeti nujno tudi za druge vidike, ki jih morda nevede uporabljamo. Različne udarce z rokami in brce pomagajo pregnati meglo v avri, sprostijo telesne napetosti in okrepijo voljo.
RAZNE KONDICIJSKE VAJE: te nahranijo naše mišice, sklepe in kosti. Tako da včasih delamo za ogrevanje trebušnjake, sklece, počepe, pa tudi druge vaje za krepitev mišic.
ČI GONG: stoječa tehnika, ko usmerjamo energijo tja kamor želimo.
OZAVEŠČANJE IN MEDITACIJE
Konec je vedno posvečen eni vrsti »meditacije«. Z njimi pobiramo energijo nazaj, ozaveščamo sebe, kreiramo svetlobni steber, se povezujemo z zemljo, vodniki, mojstri, vesoljem, uravnotežamo 4 telesa kot tudi ženski in moški princip v nas,…
REKAPITULACIJA: kraljica vseh tehnik, saj pobira tvojo energijo nazaj iz preteklosti in jo sidra v vsa tvoja telesa.
PLEJADSKE TEHNIKE: so zelo subtilne a močne meditacije. Delujejo na celični ravni v globino, zato dajejo dolgoročne učinke. Po njih smo celično prenovljeni, sveži in ponovno sestavljeni.
VODENE MEDITACIJE: po občutku naredim za vsakega tudi lahko meditacijo, vedno drugačna, vedno posebna in narejena za osebo, ki je z mano.
REBIRTHING: je posebne vrste zdravljenje. Kdor ga doživi, ga ne bo nikoli pozabil. Delam jih takrat, ko začutim, da je nekdo pripravljen. Imajo poseben učinek, kajti dela na različnih nivojih in vsakič drugače. Na splošno čisti blokade, daje uvide, spusti svetlobo v telo, ozdravi rane in fizično telo, te poveže s tvojim bistvom,… Po njem se počutite, sveži in prenovljeni.
PRANAJAME IN JOGIJSKO DIHANJE: z zavestnim dihanjem umirimo svoj um in pridobimo notranjo tišino. Spočijemo svojo glavo, da lahko mislimi čiste misli.
H’OPONOPONO: havajska tehnika, ki nam pomaga odpustiti.
Tehnike Barbare A. Brennan: linija hare, barvne meditacije in vizualizacije, delo s čakrami,…
AFIRMACIJE JAZ SEM, KI SEM.
DRUGE vodene vizualizacije in kreiranje neskončnih možnosti. In zagotov sem kakšno pozabila, ker se mi ponavdi pokaže ko delam z nekom in je zanj v tistem trenutku najboljša.
Ko delam z ljudmi delam po svoji intuiciji in s pomočjo Kristusa, Mojstrov ter naših Višjih jazov. Za sabo imam tisoče odvodenih skupinskih in individualnih delavnic. Z ljudmi delam že od l. 2008 in to zelo uspešno.
Vse, kar predajam, sem preizkusila na sebi in ker dobro poznam matrico v katero smo ujeti, človeški kalup in sile, ki upravljajo z našo zavestjo, vem tudi kako si pomagati ob različnih težavicah. Vsak, ki je bil pri meni, je takoj začutil energijo in svojo Svetlobo, včasih so ljudje popolnoma šokirani odšli domov, ker česa tako mogočnega niso pričakovali.
Če te vsaj malo matra radovednost kako je delati z mano, se prijavi na individualno srečanje na info@zenergijozivim.si.
Skupaj bova potem premikali/a vrhove 😉
Leticija Fortin

Nazaj

Naprej

Naročite se na naše novice

Naročite se na naše novice

Pridružite se našemu poštnemu seznamu, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve naše ekipe.

Uspešno ste se naročili!